Blommor är livsmedel för själen

Nu är bordet jag köpte igår på plats! Det tar lite mer utrymme än vad jag räknat med men det är inte meningen att det ska stå där året runt, det är under våren när jag förodlar som jag har behov av det.

På bordet finns olika typer av pelargoner, cantaloupemelon, miniaubergine, psysalis(kapkrusbär), blå riddarsporre, djungelgurka m.m. Under tiden jag pysslat med att göra i ordning detta har jag tittat på Trädgårdstider på SVT Play, ett väldigt inspirerande och mysigt program. Brukar se varje avsnitt två gånger för att verkligen ta in allt fint de gör😁

Jag har under denna vinter lärt mig att det finns andra sätt att vila hjärnan än att sova. Att sitta på golvet och pyssla med något samtidigt som jag lyssnar på poddar är väldigt vilsamt för mig. Det där att sitta på golvet är en del som inte ska underskattas. Det är förstås helt i mitt huvud men när jag är orolig så känns det bra att ”jorda” mig, svårt att förklara... Men det känns iaf mycket bättre än att sitta i soffan eller ligga i sängen. Vanliga pyssel är plantera/plantera om eller putsa läderutrustningen till hästarna.

Känner jag för feminism lyssnar jag på #penntricket eller #postpatriarkatet i princip allt jag kan om feminism har jag lärt mig av dem. Just nu lyssnar jag dock mest på människor som berättar om hur det är att leva med ADHD/ADD. #adhd-podden är verkligen jättebra oavsett om man är drabbad eller anhörig.

Vinga är också nöjd, nu sitter hon på första parkett i fönstret igen😸♥️

#odling #trädgård #odlingsbänk #blomsterbord #trädgårdstider #sibiriskkatt

Gillar

Kommentarer