​Här är min senaste tatuering som jag dessutom blev himla nöjd med, har alltid vela ha denna så skönt att äntligen ha den på plats! mitt mål är ju att innan sommaren ha klart alla mina tatueringar som  jag vill ha så vi får hoppas att jag håller det så blir min kropp extra fin :D 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​hahaha asså jag minns inte hur länge vi stod och skrattade åt den där jävla hunden eller va det nu ska föreställa, alla hade nog solsting så inte så konstigt att precis allt var roligt då! vi hade iaf en så sjukt mysig dag i Palma stad, man åker buss 1h från magaluf så är man framme. finns verkligen allt att se i den där Staden så de rekommenderar jag starkt till alla som besöker Mallorca att åka dit! 

Likes

Comments

Ungefär såhär såg min halloween helg ut. Hade himla bra sällskap båda dagarna och kommer minns sagt aldrig glömma denna helg! Världens bästa flickor har man aldrig tråkigt med.

Likes

Comments

Hej på er! var väl ett himla bra tag sen jag skrev här sist. drygt 5månader sen, känns himla konstigt ändå att jag inte längre kan gå tillbaka i bloggen och kika vad hänt de senaste halv året. nåväl mycket har hänt sedan sist, jag är dock kvar och jobbar på Ica maxi vilket känns hur bra som helst för helt ärligt, de är fan den bästa arbetsplatsen nånsin! sen så ska jag för första gången i hela mitt liv vara utomlands under jul&nyår, spännande men ändå läskigt. jag är ju en riktig vinter människa och tycker att de vackraste som finns är snö så en julafton utan snö kommer bli annorlunda men kul! ska nämligen till Thailand och därefter Australien så 1 december lämnar jag Luleå. annars då? jodå livet smider på precis som vanligt och jag är på topp :)

Tb till vilsna turister i Pajala

Likes

Comments

Ger er en kort summering av helgen i bilder, kommer självklart mer men nu ska lilla Elin sussa för nu är klockan alldeles för mycket, Natti allesammans! hoppas att ni redan sover riktigt gott :D

Likes

Comments

Sunglasses - BikBok | Card​igan - Kappahl | Top - Gina Tricot | Bag -Asos | Pants - Kappahl | Shoes - H&M |

Likes

Comments

Det är alltså ett helt år sedan jag tog klivet ut från skolan och fick se vad livet egentligen hade att erbjuda ist för massa läsande och allmänt jobbigt mycket tänkande. På ett år har verkligen hela min värld ändrats på både bra och dåliga sätt., på ett år har personer som jag kunnat offra allt för lämnat mitt liv men samtidigt har det kommit in flera nya stjärnor som är helt underbara och som jag idag håller väldigt kärt om mig. och på ett år har jag vuxit som person väldigt mycket. nånstans vet jag inte ens om jag mår bra eller om allt bara är en enda cirkus, när ska jag bli helt nöjd med det jag har och när ska jag sluta leta efter nånting som jag inte vet vad det är? Jag är ständigt glad och mår hur fint som helst så jag fattar inte varför mina tankar gör såhär mot mig men jag antar att jag bara är riktigt mänsklig.


asså detta var verkligen den bästa dagen i hela mitt liv. var så bajsigt jäkla lycklig! 

Likes

Comments