Hej kom precis hem från stallet efter att ha gjort allt och även rakat Bacardi. Han va skit duktig. Och vi rakade hela honom alltså huvud osv verkligen as duktig. Föresten vet nån vart msn kan köpa bra täcken med hals?

I morgon får Bacardi äntligen ny sko!!!!!
De behövs verkligen han är jätte öm tyvärr. Så han får gå på lina i morgon så jag kan se om han är ren. Vilket jag hoppas och tror. Och om han är det dka jag rida lite lättare på banan.;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er nu har jag varit hemma ett tag efter att jag kom från stallet. Bacardi har tyvärr tappat en av sina skor och hovslagaren kunde inte komma förens på tisdag... suck.. Well Well så just nu har han lite vila men jag va såklart där och fixade allt och även borstade av honom osv. Hade tänk raka honom i dag eftersom vi köpte en ny klippmaskin tidigare idag. Men va själv och hade verkligen inte lust med det.

Lägger in en gullig bild från idag <33

Bacardi och tino<33

Likes

Comments

Hej jag antar att 99% av er som läser detta kommer från min instagram;) hihi nej men ja om du nu inte vet vem jag är så heter jag Elin jag är 14 år och har en d ponny som heter Bacardi och han besitter en enorm kapacitet. Hoppat upp till 130 cm med ryttare. Han har ett hjärta av guld och gör man rätt hoppar han ALLT! Jag tänkte börja blogga för att spara allt vi gör och även så det kan vara kul att se tillbaka på efter!

Likes

Comments