Hej på er! Veckorna bara susar förbi, hinner verkligen inte med när dagarna går så fort som dom gör just nu. Vi är bara om några minuter inne på torsdag vilket betyder, BIEBER! Klockan 11.05 går mitt plan mot Stockholm där jag har turen att få tillbringa hela helgen hos min syster. Har verkligen sett fram emot den här långhelgen länge. Förhoppningsvis blir det en massa shopping, god mat och en grym konsert. Imorgon smäller det!

Vad gör jag annars under dagarna? I veckan har jag faktiskt sovit längre än vanligt då vi har jobbat på vår projektuppgift hela veckan. Har inte behövt vara i skolan förens vid 11, vilket har varit skönt då jag jobbade natt helgen som var. Idag har jag varit i skolan i några timmar, hämtat ut ett paket som innehöll lite böcker, fyndat på röda korset (till Ellen), renbäddat och kört till boden för att träna handboll. Det var det, nu är det dags att ladda om batterierna. Imorgon ses vi - Stockholm!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi mäklarstudenter haft en riktigt bra dag. Några från skolan hade anordnat ett event som kallades för mäklardagen. Flera olika företag runt om i Sverige har varit på besök under dagen och haft presentationer om sig själva. Vi hade också en föreläsning med ett jättestor mäklare vid namn Ramin Jahangiri som berättade hur han hade kommit dit han är just idag. Företagen hade sedan massa separata tävlingar med jättefina priser som man fick ställa upp i för att lära känna företagen lite bättre. En grym dag med andra ord, kan inte vara annat än nöjd!

Direkt efter allt detta så satte jag mig i bilen för att åka till Boden och se BHIF spela seriepremiär mot Skövde i SHE. Trots förlust var det roligt att se handboll, hoppas på att dom ska få med sig poäng hem nästa match istället. Direkt efter detta åkte jag vidare till hildursborg där mitt lag trampade hem en vinst mot Strömnäs! Har äntligen landat hemma i lägenheten, ätit kvällsmat och gjort mig klar för sängen. Imorgon väntar skola från 09.00, bara upp och kriga!

Likes

Comments

Hej på er! Veckorna går snabbt framåt nu när man studerar, hinner knappt med. Hänger i skolan hela dagar för att kunna släppa plugget lite på kvällarna och fokusera på träningarna fullt ut. Det är skönt och passar mig faktiskt väldigt bra! Det enda dåliga med det är att jag inte riktigt har tid med att städa så lägenheten är ett bombnedslag just nu. Man kan inte alltid ha fint haha.

Mer om helgen: Igår var jag på min första lagfest med mitt nya lag och det känns jättebra. Känner mig väldigt välkomnad! Vi spelade lasergame under dagen och lunchade sedan på le croissant innan vi började fixa oss inför kvällen. Innan festen drog igång hann vi även heja fram herrarna till storseger mot norrfjärden. En riktigt bra dag för att lära känna laget!

Idag har jag och Edvin inte gjort många knop. Man kan säga att jag har sovit hela dagen, ätit sushi och bara myst. Man behöver dagar som dessa ibland och den hade inte kunnat komma mer lämpligt. Hade en hel del sömn att ta igen efter en vecka med mycket träning och skola. Det var allt från mig, imorgon börjar en ny vecka!

Likes

Comments

Hej på er! Ny vecka, nya tag. Förra veckan var ganska hektisk med massa plugg och sjukdom så förväntar mig att under denna vecka lyckas bli frisk och få ta plugget i lugn och ro. Önsketänkande i alla fall..

Som några av er vet, har jag tagit mig in på fastighetsmäklarprogrammet i Luleå. Fick en reservplats precis när skolan startade och då var det bara att bestämma sig. Med tanke på att jag har sökt detta program tidigare och att det bara är två år så kändes det väldigt roligt och spännande. Tänkte att jag tar chansen och ser vad jag tycker helt enkelt, och än så länge trivs jag väldigt bra med kurserna vi läser. Det är sjukt hur fort det svänger. För två veckor sedan skulle jag bara läsa en kurs i åtta veckor och nu ska jag istället plugga till mäklare i två år? So excited.

Från en fin promenad i Luleå med min bästa.

Likes

Comments