Efter jobb från 07.30 till 14.00 fick jag en himla god middag serverad framför mig. Pappa startade grillen och gjorde entrecoté. Hur gott som helst! Nu hade jag tänkt ta ett bad och planera lite inför morgondagen. Ska till Luleå igen men denna gången tillsammans med Edvin och familjen för att köpa studentpresenter. Julia tar också studenten för andra gången imorgon men eftersom att jag inte står på någon lista kan jag inte följa med och titta. Får träffa henne efteråt istället. Imorgon är det också sista dagen innan vi åker iväg till Rhodos, så dagen lär väl även innehålla lite sista minuten-pack innan vi lämnar Sverige för en vecka i Grekland. Magi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Till en början på denna dag var jag på Luleås gator tillsammans med Lina och Matilda. Hittade faktiskt ingenting som föll mig i smaken, tomhänt gick jag hem. Kändes dock inte så tungt. Fick mig åtminstone en mättande lunch på mat & prat. Trevlig förmiddag men goa flickor.

Känns som att jag är konstant trött nu för tiden, kanske hör till såhär i slutet på skolspurten. Somnade på soffan i två timmar när jag kom hem, hur skönt som helst. Har fortfarande inte heller ätit någon middag så tröttheten kan också bero på det. Kanske dags att få sig någonting i magen snart? Ikväll ska jag se Robinson och sen laddar jag upp för dubbla jobbpass imorgon. ​

Likes

Comments

För idag är det ingen vanlig dag, nej för det är världens bästa människas födelsedag, hurra hurra hurra! Idag, den 27 maj fyller världens bästa pappa 51 år. Är så fruktansvärt glad över att han är just min pappa. Stort grattis på din dag!! Detta har vi firat med att göra sushi (trots att pappa inte ens äter sushi). Men vi bjöd över lite släkt och vänner på sushikalas istället. Mamma gjorde också en stor köttfärspaj med sparrisstuvning så det blev en liten plockbuffé. Idag har jag också hunnit vara en sväng på stan, köpt en klänning och en tröja från bikbok och sen så plockade jag upp Julia. Vi ägnade oss åt lite chokladbollsbakning tillsammans med Inez och sånt i väntan på gästerna.

Mätt och belåten efter en supergod sushi så ligger jag nu helt slut i mitt rum. Ska ta och bocka av lite från min packlista till Rhodos och göra klart lite inför morgondagen. Imorgon så ska jag åka till Luleå med Lina och Matilda för shopping och sen ska jag tjäna cash. Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

En otroligt bra dag måste jag säga. Jag är klar med gymnasiet och det känns superbra! Gjorde mina två sisa redovisningar idag och tog hem ett B på ena och A på andra. Detta resulterade två stycken A till i slutbetyg. Så glad! Kunde åka hem med ett leende på läpparna från Boden idag. När jag kom hem åkte jag och fiskade direkt med Edvin, Albin och Simon. Albin fick en stor fisk men efter det så nappade det inte en enda gång till. Har hunnit vara en sväng till stan också med Edvin där vi handlade inför morgondagens sushibuffé och lite att mumsa på ikväll till robinson. För stunden är jag tröttare än tröttast så hade tänkt att köra mig klar för att krypa till kojs. Imorgon är jag ledig och det känns faktiskt otroligt bra!

Likes

Comments

​Avslutar kvällen med grillning utav varma mackor vid älven och en snabb genomgång av min redovisning imorgon. Nu kryper jag ned bredvid min bästa. Sovgott

Likes

Comments

Från mamma till Elin. Fick från hennes gamla samling eftersom att hon har köpt nya. Tacktack!

Likes

Comments

Köpte lite knep och knåp idag inför resan till Grekland. Jag är för stunden hur glad som helst för att jag har klarat mattenationella vilket betyder att jag har ett godkänt i kursen. Fick ett meddelande av min mattelärare som sa detta, så ngen mer matte! Behövde alltså inte åka till Boden idag därför så det kändes otroligt skönt! Detta betyder att jag endast har EN skoldag kvar nu och den är imorgon. Då ska jag göra bort två stycken redovisningar och sen är jag färdig med skolan. Kan inte annat än vara glad idag!

Likes

Comments

Kan inte annat än tänka på sommaren när jag vaknar, endast för jag vet hur nära det är till värmen nu. Blir helt galen.

Likes

Comments

Ett fint födelsedagsfirande hos Elina dör hon bjöd upp på ett bord fullt av godsaker. Vi fick ihop en hel del viktiga delar inför studentresan och hann även planera lite inför balen som är två dagar efter vi kommer hem. Vi kommer att hålla till hos mig nere vid vattnet så det blir nog bra. Har i alla fall haft en supermysig kväll tillsammans med mina favorittjejer och nu bäddar jag ned mig bredvid min favoritkille. Bästa avslutet på en bra dag.

Imorgon börjar jag inte skolan förens 15.15 så förhoppningsvis ska jag försöka att få bort någon del av de skolarbeten som jag har kvar. Vilket endast är två stycken! Wohoo. Lyckan kommer att vara stor när jag springer ut från björknäs!

Likes

Comments