Tavlor till gaming hörna

Nu när jag tänker efter fick jag ihop detta på två dagar för jag började igår med att skissa haha, sjukt. I ett tidigare inlägg har jag gjort en annan tavla men inom samma tema HÄR hittar ni det inlägget. Nu när vi faktisk kommer ha ett kontor/Josefs gaming rum, först och främst så jäkla skönt. Slippa höra Josef spela, går lite på nerverna med alla tangenttryck och skrik med grabbarna haha.

I alla fall nu när vi kommer ha ett så måste jag fullända lite tavlor som är tänkt att sätta ovanför datorn eller så och igår började jag måla en annan gubbe från det spel Josef och grabbarna spelar varje dag. Tycker faktiskt det är kul att skissa och sen måla, jag målar med akryl :-)

Såhär blev det i alla fall, väntar också på att Josef kan måla klart sin gubbe som stått på paus ett bra tag. Tycker i alla fall att det blir lite häftigt att kunna hänga upp dessa senare, hade aldrig trott att jag kunde måla sådant här och att jag ändå är en "hejjare" på att skissa av med att bara titta på en bild. Får väl se vad det blir till nästa gång, behöver dock fler canvas för nu är denna storlek slut. Är också jag som väljer vad jag målar, bruka ibland se när Josef spelar och då kan jag se nån gubbe och "åh den skulle va cool att måla".

#canvas #art #painting #madebyme #leaugeoflegends #tavla #kreativ

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men alltså omg vad duktig du är alltså?! Du har ju sån kreativa sida och älskar det!! Blir så inspirerad 😍👏🏻 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
elinga
elinga,
Men tack, ja det är verkligen en sida som jag har och kan erkänna haha! Tack fina du! <3
nouw.com/elinga
Liv,
Oj, vilka fina! Alltid önskat jag kunde måla. Kommer bli perfekta i gaming-rummet 🤩
ambivertaliv.blogg.se
elinga
elinga,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/elinga