Nyklippt

I söndags bokade jag en klipptid till idag så på eftermiddagen cyklade jag till frisören och var på en ny salong, eller jag har varit på den när jag bodde i Luleå men nu finns Saxarna i Skellefteå också. Tror de bytte namn eller så tog de över, knappt jag minns vad det hette innan. I alla fall jättenöjd och nu känns håret så fräscht, hon klippte bort det som var frissigt sen uppklippt.

Då salongen sitter i samma byggnad som Coop så sprang jag in snabbt och köpte en julskinka, vill alltid göra en egen julskinka. Är så sjukt gott att ta sig en macka, har beställt mat till imorgon men just skinkan ville jag välja själv. Hoppas ändå att jag valde en bra, skulle bli ledsen om den bara är massa fett i den.

Dagens lucka bjöd på den där kol-masken som jag skrev om igår, bra med påfyllning och den här masken är väldigt populär. Den tar verkligen orenheterna, använder den oftast bara som punktbehandling och man kan känna hur den drar ut det nästan. Imorgon har jag lektion från 13-16, resten av dagen består av plugg och städa.

Hoppas ni haft en fin tisdag!

Gillar