Julbord & julfirandet

Fredag igen och ska nu under dagen försöka få till en uppgift, vi ska idag åka ut till Josefs föräldrar då det imorgon vankas julbord. I vanliga fall bruka vi äta ute men med tanke på omständigheterna så blev inte det av men då blev idén istället att Josefs föräldrar gör en egen hemma hos dom. Det är alltså med Josefs jobb, företagsjulbord :-)
Dom är endast 4 st så ingen oro för att vi blir för många och det är i princip ett familjeföretag så Josef träffar dom dagligen, kommer nog i alla fall bli gott och trevligt.

Julafton blir annorlunda men så blir det nog för alla men det blir inte att fira familjerna tillsammans, vi hade dels blivit över 8 pers men pappa och mamma är också en del av riskgruppen. Sen blev det kvällsjobb för mamma, så de valde att inte vara med och de är förståeligt och vi får förhoppningsvis fira nästa jul normalt. Min lillebror kommer dessutom, han hade sån hemlängtan och då kan han hålla pappa sällskap. För det blir så att jag och Josef firar med hans familj, så det blir hans familj och vi respektive. Första julen utan min familj men det överlever jag, har tänkt att om det är en jul av ens hela liv så kan man ställa om. Eftersom lillebror kommer, så kanske vi gör något speciellt dagen efter. I alla fall umgås medans han är i staden.

I dagens lucka fick jag en lite miniburk med deras kaffe-ansiktsmask, den har jag sedan innan i fullsize och älskar den. Väldigt uppiggande och värmande men framförallt doftar den underbart om man gillar en blandning av kaffe och kakao sen ser det ut som att man har kladdkaka smet i ansiktet.

Så kommer min helg och jul se ut i alla fall, hoppas ni får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh den masken från The Body Shop vill jag testa 😃

nouw.com/hilma
elinga
elinga,

Ja det rekommenderar jag! 😊

nouw.com/elinga
happyM
happyM,

Åhh vad gott och mysigt med julbord ❤️ Kram

nouw.com/happym
elinga
elinga,

Ja verkligen, det var mättande som vanligt men framförallt mysigt <3 Kram!

nouw.com/elinga