FaceTime<3

Förmiddagen ägnades åt seminarium och efter det så hamna jag i FaceTime med Aranya och fick träffa lilla bebisen som är så sjukt söt! Sov dock så det var inte så mycket action haha, men så liten att man nästan inte kan tro det. Jag är verkligen inte van bebisar, så kan inte så mycket eller hur man hanterar. Har varken haft bebisar inom släkten eller familjevänner då alla varit i hyfsad samma ålder eller är mycket äldre, men jag är i alla fall sjukt sugen på att få träffa hela familjen men det kommer först ske när omständigheterna lugnat ner sig. Skulle vara riktigt tråkigt om man smittar eller får, sen är det några mil emellan. Vi sa att fick prata via FaceTime igen framöver! 😊

Efter det körde jag mig igenom en föreläsning och nu för ett litet tag sedan åt vi nyss middag då vi varit och tränat innan, har även hunnit handla med mamma. Vi båda behövde handla och Coop online var fullbokat så blev tvungen att åka in, tyvärr vill jag aldrig vara där på en torsdag igen...så mycket folk i butiken.

Något helt annat jag åkte på ett jobbpass redan imorgon, fick en förfråga av chefen att jobba 8-17 och det kändes som en rimlig tid så tacka ja. Ska jobba den 22:a och 26:e också, tog på mig det tiderna för att få ihop lite extra pengar. Så på med delikläderna igen och hoppa in ;-)

Dagen lucka bjöd på en Vitamin E rengöring, det är inte alls dumt!

Gillar

Kommentarer