Snökaos?!

Ännu en jobbdag avklarad, har gått bra men förberedde så mycket. Så det kändes knappt som att jag gjorde något vettigt idag men jag vet ändå att det var bra. Man känner sig så dum då man åker iväg men ibland får man göra det också. Jag har gjort mitt bästa och det vet mina kollegor om såklart också, det uppskattas nog. Trist att missa nyöppningen då vi blir Stora Coop (nytt koncept), hade beställt så mycket nytt i fiskväg och så ska en leverantör köra demo, men vet vet kanske blir flopp med tanken på vad det ska komma för väder. Fick inte ens min leverans idag från Göteborg då lastbilen hade kört ner i diket tydligen, mycket tråkigt så den skulle komma imorgon.

Det är risk för klass 2 varning nu mot kvällen till imorgon och det gör mig väldigt orolig då vi kanske åker hem imorgon efter lunch eller så, annars får det bli fredag men jag vet inte hur länge det kommer hålla på och det sägs ska komma 50cm, även hemma i Skellefteå också. Nu snöar det då inte och man vet aldrig med väderprognoser, inte alltid dem stämmer.

Fryser så funderar på att hoppa in i duschen, imorgon har jag mitt möte med en kurator också. Spännande, aldrig varit på något sådant men vill ta tag i min "separationsångest" om man kan kalla det de. Lite rädd att de kommer döma en som att man bara är kär och galen kanske men så hemska ska jag nog inte tro de är. Är positivt inställd! Har ju alltid varit den som tänkt/sagt att ibland kan det vara bra att bara få prata med någon, en som inte är en nära och kan öppna vyer osv.

Gillar

Kommentarer