Bokat hotell Södra Berget

Onsdag och jobbat 10.30-18.30, imorgon får jag helg efter 16.00 och det är efterlängtat! I måndags åkte vi och badade med Josefs syster och sambo, senare på kvällen hade jag träff med delibrudarna. Vi åt mat från Tacobar och spelade sifferkubb, det var jättetrevligt och gott :-)

Josef har semester, vi har dock hans sista vecka en vecka tillsammans ledigt. Då ville vi hitta på något trevligt tillsammans, i måndags bokade vi två hotellnätter i Sundsvall på Södra Berget. Såg otroligt fint ut och vi har bokat en av dagarna att äta på restaurangen där men vi vill kolla in staden och göra lite äventyr där. Finns tydligen någon rolig stig just bredvid hotellet osv. Så kommer bli en rolig vecka, nu ska man bara vänta tills det blir vecka 31.

Har slagit in doppresenten för det är nu på söndag jag och Josef ska på dop. Vårt allra första och ska bli så kul att få träffa Jenny och hennes lilla familj samt alla andra som är bjudna. Vi ska till Burträsk, det var längesen man var där och har bott där en gång i tiden. Blir att vara i kyrkan sen skulle vi till stugan för där blir det dopfika, kommer bli jättemysigt!! Visar senare vad vi gav henne.

Gillar