Vikten av bra förebilder - ur min kamerarulle

Halloj! Är allt bra med er? För mig är det finfint, och allt flyter på trots att det ör full rulle med plugget.

Jag är nog inte ensam om att lyssna på poddar. Jag totalt ÄLSKAR poddar som handlar om något verklighetsbaserat. Bland mina favvis-poddar hittar vi bla. Mordpodden, P3 Dokumentär, Rättegångspodden och Det mörka psyket. En podd som jag också följer troget, men som inte är verklighetsbaserad, är Creepypodden. Åh vad jag älskar att bara mysa rundor med en bra podd i hörlurarna och verkligen zooma ut från verkligheten för en liten stund!

Men men men... ett stort MEN.

Då jag lyssnar på poddar och ljudböcker så fort jag får får en lucka i schemat, innebär det också att jag exponeras för otroligt mycket information och intryck av alla dess slag. Detta då jag/samhället ständigt är uppkopplade på nätet, lyssnar på såväl poddar som musik och ljudböcker, samtidigt vi läser vanliga, fysiska böcker och tidningar Dessa faktorer har gjort att jag börjat tänka på vikten av bra förebilder.

För mig är det otroligt viktigt att man granskar den informationen man tar del av, samtidigt som jag tycker att det är otroligt viktigt att ha bra förebilder. Jag har några personer som jag ser lite extra upp till, såväl de människor jag möter i min vardag, som personer jag följer på sociala medier.

Jag är väldigt tacksam för de människor som jag har i mitt liv - vänner, familj, pojkvän och klasskamrater. Jag betraktar dessa individer som inspirationskällor, då alla är otroligt olika varandra samtidigt som de inspirerar mig till att vara den bästa versionen av mig själv.

När det kommer till mer offentliga personer, sådana som exempelvis livnar på socilala medier, så har jag såklart personer som jag inspireras av. Personer som jag främst inspireras av vad gäller bloggande ör Linda, Sanna Jörnvik, Elin Skoglund och Tiffany Karlsson. Dessa profiler inspirerar mig då de skriver en hel del om träning, livsstil och heminredning, vilket är det jag är otroligt intresserad av - ÄLSKAR.

Jag vill passa på att ställa några frågor:

1. Vad har ni för personer som ni ser lite extra upp till?

2. Hur kommer det sig att just denna personen inspirerar dig?

3. Vad anser du var en bra inspirationskälla

4. Hur kommer det sig att du "fastnat" för just denna personens sociala medier?

För mig är det oroligt viktigt att personen verkligen står för det den gör, att den får mig att känna mig inkluderad och samtidigt upplevs som ärlig. Jag gillar lite mer "avslappnat", samtidigt som jag vill få inspiration till exempelvis träning och heminredning. Älska älska älska!

Kramar Elin

Följ mig här: Nouw | Bloglovin

Gillar

Kommentarer