Varför gillar jag att blogga?

Nu har jag hållit på med denna bloggen i nästan två månader. Det är inte särskilt läge, jag vet, men jag har tidigare i min ungdom bloggat väldigt mycket! Har personligen testat olika bloggportaler, men har under de senaste åren alltid återkommit till Nouw. Gillar verkligen bloggportalen och rekommenderar verkligen att alla använda Nouw! Dels för att man blir otroligt motiverad till att blogga, men också för att portalen erbjuder fina bloggdesigns som man kan göra sin egen touch med.

Men vad är det egentligen som gör att jag verkligen gillar att blogga? Och vad får mig att fortsätta? Det tycker jag är otroligt svårt att säga, men ska absolut försöka beskriva och formulera mig!

Mina 3 främsta orsaker till varför jag bloggar

  1. Jag äskar att skriva, vilket jag gjort sedan jag var liten. När jag var liten älskade jag att skriva låttexter och berättelser. Idag älskar jag att skriva om mina tankar, dagar och mående. Att skriva ner allt man har i huvudet är bland det bästa jag vet och efteråt mår jag så mycket bättre! Detta är nog den främsta orsaken till att jag började blogga igen!
  2. Jag älskar också att fota, vilket ni nog förstått vid detta laget. Dock har jag lång väg att gå tills jag blir riktigt nöjd med de bilder jag tar, men jag jobbar stenhårt på det! Som person är jag verkligen målmedveten, så jag ger mig aldrig förrän jag känner mig helt nöjd.
  3. Jag gillar också att dela med mig. Att dela med mig av livets alla stunder, alla känslor och allt därtill är något Jag prioriterat högt. Jag vill kunna inspirera så många som möjligt och nå ut till en stor målgrupp. Om andra nånsin kan känna igen sig i mig, anser jag att jag verkligen lyckats att inspirera andra!

Vad får mig motiverad?

Det är nog främst min omgivning och andra bloggprofiler, såsom @happym och @helenaengstrom. Dessa profiler inspirerar mig mest just nu inom bloggvärlden. Det är nog inte ett enda inlägg som jag missar! Bloggarna handlar en hel del om fotografering och hur man kan maximera sig själv för att b.la. starta eget. Loooove!!

I övrigt finner jag mycket inspiration från min pojkvän. Han är min trygga punkt i livet och han får mig alltid att känna mig trygg. Att bolla olika idéer och tankar med honom ger mig otroligt mycket! Trots att vi har distansförhållande, verkar det inte påverka förhållandet. Det är jag otroligt tacksam över och att ha K vid min sida gör att jag aldrig tappar motivationen.

Kramar Elin

Följ mig här: Bloglovin | YouTube

Gillar

Kommentarer

helenaengstrom
helenaengstrom,

Wow!! Vad glad jag blev av att läsa det här, det gjorde min dag! Tack fina du ❤️Härligt att du också gillar att fotografera 😍📸

nouw.com/helenaengstrom
elinfrost
elinfrost,
Åh men fina du, tack för att du är en sån otrolig inspirationskälla!!❤️❤️
nouw.com/elinfrost
happyM
happyM,

Men alltså guuuud vad glad jag blir ❤️ Bästa du, det är exakt det här som motiverar mig, denna feedbacken ❤️ Tusen tusen tack, det här betyder allt. Stor kram ❤️❤️

nouw.com/happym
elinfrost
elinfrost,
Oj så glad jag blir att höra dina fina ord!!❤️Tack snälla för att du insiperar så otroligt mycket, det är guld värt❤️Kram på dig❤️❤️
nouw.com/elinfrost