Trender som jag hatat men nu älskar

Innehåller affiliate-länkar

Hejsan, hoppas allt är bra med er!

Nu är påsken här och solen verkligen skiner ute - älskar det! Jag har varit alldeles pirrig i kroppen till följd av det härliga vädret. Dessutom har jag fått dille på att kolla efter vårens trender inom mode och inredning, vilket är stora intressen hos mig. I dagsläget bor jag i en liten studentlägenhet, så möjligheten för inredning är tyvärr ganska begränsad. Nästa år tar jag äntligen examen, vilket innebär att jag kommer flytta ner till Skåne igen och köpa bostad med K. Det kliar i fingrarna att skapa drömlyan tillsammans med kärleken. Dagdrömmer nästan om det dagligen!

Då jag spanat in olika trender, innebär det också att det finns saker som jag absolut inte gillat till en början. Som rubriken lyder, finns det trender som jag tidigare hatat, men nu älskar (eller åtminstone gillar). Det gäller främst mode och kläder då jag redan gillar majoriteten av trenderna för hemmet. Lite dumt att då bojkotta saker man redan gillar(?!). Som ni kanske märkt så spenderar jag en del pengar på kläder varje månad (kan inte låta bli, hehe), men det finns, med handen på hjärtat, vissa saker som jag absolut inte gillat till en början.

Det gäller främst den stickade västen som dominerat modevärlden på sistone. Till en början tyckte jag att det var gräsligt och nästan gammalmodigt. Visste inte vad det var, men jag tyckte inte att det passade till nåt. I dagsläget har detta ändrats då jag kan tänkta mig bära en stickad väst till ett par boyfriend jeans, gärna jeans med hål i vid knäna. Detta kan jag styla med ett par sneakers från Vans, ett diadem eller håret slarvigt uppsatt i en boll.

Väl inne på boyfriend jeans. Detta var något som jag tidigare tyckte var väldigt fult. Jag kunde absolut inte tänka mig köpa ett par då jag var mer för tighta jeans. Förra månaden köpte jag ett liknande par jeans som bilden ovan. Älskar att styla detta med en kavaj och ballerina skor. I detta inlägget (klick) visar jag hur jag stylat ett par boyfriend jeans.

Kramar Elin

Följ mig här: Nouw | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Ååh håller helt med om västen. Tyckte absolut inte det var snyggt innan, men nu går jag runt i det själv haha!

nouw.com/saranilsander
elinfrost
elinfrost,
Haha åh, skönt att man inte var ensam om västen! Har ju insett att man kan styla den med ganska mycket
nouw.com/elinfrost
emmapetersson
emmapetersson,

Kände helt samma angående västar först! Men nu älskar jag det, dock bara dom stickade😍

nouw.com/emmapetersson
elinfrost
elinfrost,
Ja dom stickade är ju favoriter, ska köpa nån stickad väst efter påsk så man kan få in lite vårnyheter i garderoben ❤️
nouw.com/elinfrost