Tankar just nu

Innehåller affiliate-länkar

#bestofnouw | #nouwinfluencer

Hej fina ni, hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bra. Det är ny vecka, vilket innebär nya tag. Jag ska vara på praktiken under helgen, vilket innebär att jag kommer vara ganska trött nästa onsdag då jag är ledig. Har tidigare nämnt att jag är ledig på onsdagar eftersom jag har praktik vart fjärde helg. Ganska ok om ni frågar mig!

Läste på @beattriicee's blogg om saker hon just nu tänker på. Det var otroligt inspirerande att läsa, så jag tänkte göra detsamma i detta inlägg. Det är några saker jag tänker lite extra på just nu, vill därför dela med mig av det här också. Vill vara så personlig som möjligt på bloggen och därtill vara så ärlig det bara går. Att dela med sig av sina tankar sitter därmed inte fel.

Utveckling. Här menar jag att jag vill utvecklas såväl som individ, som hobbys. Jag har efter några års uppehåll fått tillbaka fotointresset, vilket gjort att jag valt att blogga igen. Dock känner jag att jag stått kvar i min så kallade comfort zone alldeles för länge och att jag inte längre utvecklas, och det gäller såväl som individ som hobbys. Jag vill börja utmana mig själv för att utvecklas som individ och med mina intressen, främst inom agility och fotografering.

Pandemin. Nu har mer än ett år gått med pandemi. Jag är nog inte ensam om att känna sig ensam och orkeslös i dessa tider. Inställda evenemang, konserter och vardagen i stort. Förra sommarn skulle jag ha varit på Håkan Hellström 20 år på Ullevi. Det är uppskjutet till augusti i år, men det känns fortfarande osäkert om det ens blir av. Jag skulle väll vara lite naiv om jag sa att konserten blir av i år?

Framtiden. Jag stormtrivs med utbildningen och hade absolut inte vilja läsa något annat än socionomprogrammet. Har alltid haft en tydlig bild om vad/var jag vill jobba med efter plugget, men har tyvärr börjat tveka. Har alltid sett mig jobba inom rättsväsendet och/eller missbruksvården, men vet tyvärr inte i dagsläget. Nästa sommar tar jag examen, så vi får se om jag bestäm mig om var jag vill jobba efter det.

Omotiverad. Har under några månader känt mig omotiverad till det mesta. Känslan och tanken är ganska ovan för mig då jag sällan känt det tidigare. Tror helt enkelt att motivationen sänkts något sedan pandemins utbrott förra våren, och att det har påverkat möjligheten att bli motiverad. Hoppas verkligen att pandemin snart lägger sig och att man kan återgå till det normala. Att samla motivation och minnen är otroligt efterlängtat!

Kramar Elin

Gillar

Kommentarer