Sminkborstar från Hickap

Innehåller affiliate-länkar

Hej alla fina, hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bra! Jag vaknade utvilad i morse, vilket är så himla skönt!

Idag är det onsdag, eller med andra ord lillördag. Under gårdagen var jag så himla trött och hade känningar till huvudvärk. Har nästan aldrig huvudvärk, så det kändes konstigt. Det kan antingen bero på att jag hade mycket att göra under måndagen då jag "jobbade" helt själv, eller att jag i måndags vaccinerade mig mot covid-19. Fick Modernas vaccin och mår hittills bra, bortsett från att jag var vansinnigt trött igår. Tacksamt att man slapp allvarliga biverkningar!

Idag är jag ledig, vilket är otroligt välbehövligt! Denna veckan har verkligen rivstartat. Det har varit hektiskt på praktiken och jag har knappast hunnit vila. Har väl haft 20 minuters lunch innan jag varit tvungen att återgå till alla måsten. Har även hamnat i skarpt läge, som min handledare sa, men det gick galant trots allt. Föredrar att ha mycket att göra, vilket kan bero på att jag är van vid högt tempo efter att ha jobbat på en snabbmatsresturang.

Igår promenerade jag hem i det härliga vårvädret. På vägen hem fick jag ett meddelande i Postnords app om att jag fått en paket levererat till brevlådan. Skyndade mig hem för att packa upp paketet, innehållande Classic complete set från Hickap. Alla sminkbosrtar från Hickap är helt veganska, vilket känns bra och hållbart! Dessutom har jag hört otroligt bra recensioner om Hickap. Har ännu inte hunnit testa borstarna, men ska bog göra det idag! Har inte sminkat min på 3 månader, hehe.

Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt - kanske ta en kopp kaffe i det härliga vädret och göra lite hemmaspa. Vill verkligen boosta mig själv idag då min hy är kaos. Den är torr, ojämn och finnar har kommit från ingenstans. Usch, känns otroligt tråkigt då jag skäms över dålig hy! Har ni några bra tips gällande hudvård, och vad är era bästa tips mot finnar? Har haft bra hy på sistone, men under mars månad har den fullständigt ballat ur.

Kramar Elin

Gillar

Kommentarer