New in: The Body Shop

Halloj alla fina, hoppas att allt är bra med er! Hos mig är allt fint, är bara tröttare än tröttast.

Äntligen har jag fått tummarna ur röven för att skriva ett "ordentlig" inlägg. Denna veckan har verkligen gått i ett och jag har nästan somnat så fort praktikintroduktionen slutat. Vi har suttit från 09:00 till 15:30 ca och nästan inte haft några raster alls. Det har också gjort att jag inte hunnit fota som jag vill. Idag har det dock snöat stora mänger, men om väder tillåter ska jag ut och fota i helgen - lovar! Umeå är just nu ett otroligt fint vinterland. Saknar verkligen att fota landskapsbilder!

Direkt efter introduktionen åkte jag till tandläkaren för en rutinkoll. Hade inga hål i tänderna som tur är, bara lite tandsten. Ska tillbaka om nån vecka för att ta bort tandstenen och gjuta till en bettskena. Är en av de jobbiga människorna som gnisslar tänder i sömnen, så mina hörntänder är lite slitna. Därav ska jag ha bettskena för att det inte ska bli värre. Tycker nästan lite synd om K som ständigt vaknar av att jag alltid smaskar när jag gnisslar tänder, haha!

Efter tandläkartiden gick jag inom The Body Shop för att unna mig lite. Detta kit hade nedsatt pris, så jag slog till. Har fått ett presentkort från jobbet, så jag passade på att använda det. Det är teträ olja som ska dra ihop porer och motverka finnar. Testade det när jag kom hem - är dock lite skeptisk, men ska ge det en chans iallafall.

Hur har er vecka varit tillits?

Kramar Elin

Följ mig här: Nouw | Bloglovin | YouTube

Gillar

Kommentarer