Känslan av att återuppleva

Måndag idag och ny vecka. Idag och imorgon är jag hemma från praktiken, vilket helt enkelt beror på att jag plockat ut två pluggdagar. Har rätt att till 7 pluggdagar under mina 20 veckor jag har praktik, så jag passade på att ta ut de första två nu. Nästa vecka har vi deadline på en examinationsuppgift, så jag vill verkligen satsa på den. Dessutom ska jag ha praktik i helgen, vilket gör att några dagar faller bort.

Tänkte idag köra en throw back. För en herrans massa år sedan hade The Ark en avskedsturné. Som tur är hade de ett stopp i Sövde, bara 10 minuter ifrån byn mina föräldrar bor i. Dessutom fick jag två gratisbiljetter till konserten - hur sjukt?! Personen som såg till att jag kom in gratis fotade också konserten, så jag fick bilderna skickade på mail efteråt. Har såklart sparat bilderna, tänkte därför visa upp vissa!

Måste ha varit 13 år när bandet hade sin avskedsturné, men det är en av de bättre konserterna jag varit på! Däribland har jag även sett Timbuktu, vilket också var galet bra! En rolig parantes är att jag och K stod bara några meter ifrån varandra under Timbuktu-konserten och såg varandra för första gången. Tror att det måste ha varit 2014. Året efter började vi umgås och förra våren blev vi tillsammans.

Kramar Elin

Follow me on: Nouw | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Vad skönt att du kan plocka ut några pluggdagar nu under praktiken! Lät även spännande med praktik i helgen! 😍 Kram

nouw.com/beattriicee
elinfrost
elinfrost,
åh verkligen, det är galet skönt att slippa stressplugga. trivs superbra på praktiken, så det gör det extra rolig <3 hoppar du får en fin vecka. kram
nouw.com/elinfrost
happyM
happyM,

Åh lycka till med pluggandet ❤️

nouw.com/happym
elinfrost
elinfrost,
Tusen tack fina du! Hoppas också att ditt pluggande går bra❤️
nouw.com/elinfrost