Det tog mig 1 år att komma tillbaka

En otroligt omotiverad tjej till dagens jobbpass 08:00-16:30

Alarmet gick redan 05:45 i morse, gissa om jag var människa så tidigt?! Icke... Skulle iväg till jobbet, för första gången omotiverad. Hade på känn att det skulle bli en del avbokade besök hos brukare idag, vilket så också blev fallet. Tyvärr var jag mindre pigg i morse att tänka på att ta med mig plugg till jobbet för att jag kunde döda all dötid... Därav ska jag om en liten stund sätta mig ner och gå igenom statistikmaterial som kan vara till nytta inför examensarbetet. Wish me luck!

Efter jobb satte jag mig på bussen raka vägen hem för att hämta mitt efterlängtade paket ifrån Lindex. Har verkligen längtat så så så mycket efter det! Under lunchen i morgon ska jag fota några av plaggen för att visa upp här på bloggen under eftermiddagen. Kommer givetvis att länka alla plagg !

Efter att ha hämtat ut paketet drog jag raka vägen mot ett prova-på-pass på ett ganska nyöppnat gym här i byn. Det var superhärligt gäng på gruppträningen och alla peppade varandra. Ska därför tillbaka nästa onsdag för att testa ännu en gruppträning. Tror tyvärr inte att jag kommer fortsätta gå till just detta gym, mest för att jag vill träna i min egen takt och göra det jag vill. MEN det var roligare än förväntat att för första gången på ett år befinna sig på ett gym. Älskar som sagt att träna, så nu såhär i efterhand sitter jag med ett leende på läpparna.

Följ mig här: Nouw | YouTube | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh vad nyfiken jag blev på plaggen nu! Är taggad på att se dem!

nouw.com/celinelundqvists
elinfrost
elinfrost,
tagga tagga tagga!
nouw.com/elinfrost
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Vad jobbar du med? Läser själv till socionom också, T5 😊
nouw.com/corneliakarlsson
elinfrost
elinfrost,
jobbar inom funktionshinder (LSS) och socialpsykiatri, tycker det är superkul att få möjlighet att kunna träffa brukare dagligen och känna att det "lilla" man gör, faktiskt gör stor skillnad! wow, det är det absolut roligaste terminen på programmet! var och inom vilket område gör du din vfu?🤩
nouw.com/elinfrost
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åhh spännande !! Vad kul att läsa att du trivs 😊 jag var inom LSS under min första, kortare VFU. Nu ska jag ha min långa vfu på en skola för barn med ”omfattande behov av särskilt stöd”, grundskola, i Jönköping 😊
nouw.com/corneliakarlsson
emelivet
emelivet,
Jag är inte heller människa så tidigt på morgonen 👀
nouw.com/emelivet
elinfrost
elinfrost,
åh skönt att veta att man inte är ensam om det!
nouw.com/elinfrost