Ny familjemedlem och valet 2018

Just nu rullar vardagen på och jag är uppe på toppen igen. Just nu kan jag inte förstår, i min vildaste fantasi, hur jag kunde vara där nere på botten och krypa. Nu mår jag finfint och älskar allt och jag orkar ta mig upp ur sängen på morgonen.

I fredags efter pluggandet åkte jag och Jonte och hämtade vår nya familjemedlem, Loket. Har har anpassat sig snabbt här hemma och det går bättre och bättre för varje dag när det gäller att bli kompis med Doris som är lite speciell. Sover i sängen, leker utav bara den, är trevlig och snäll, och myser som tusan. Precis som vi vill. Det är en perfekt katt för detta hushåll.

Idag startade jag dagen med en fet sovmorgon, och därefter åkte mamma och jag till Tornby för att köpa mattor och storhandla. När jag kom hem gick Jonte och jag till vallokalen och gjorde vårt, röstade och tog vara på att vi faktiskt har möjlighet att påverka Sverige. För min del var det andra gången och rösta, och lika nervös var jag denna gång. Det känns så himla vuxet att rösta, häftigt också.

Så ni som fortfarande inte röstat, GÅ OCH GÖR DET, FÖR TUSAN!!!

Ikväll ska vi beställa hem mat, ha en kväll i soffan och ladda upp för en hektisk vecka med långa dagar i skolan och som slutar i gympahallen eller hemma vid köksbordet och anatomiböckerna. Denna vecka som kommer blir full av föreläsningar och plugg för att hinna med i svängarna.

Kram Elin 

Gillar

Kommentarer