Mycket har hänt sedan sist/photos from my iPhone

Ungefär en månad har gått och jag har varit riiiiktigt dålig på att uppdatera här. Men det har faktiskt hänt saker sedan vi kom hem från Rhodos, inte överdrivet mycket dock. Bland annat har jag varit nere i Helsingborg och vänt ett antal gånger då vi kollat gymnastik-SM och myst med Jontes familj, jag har även börjat sommarjobba, så det ägnar jag mest tid åt just för tillfället. Vi har gosat med kattungar och bebisar, badat och svettats i denna extrema värme. Haft vinkvällar. Just det, jag har ju fyllt år också och en stor födelsedagsfest kombinerat med inflyttningsfest bjöd vi på.

Framöver kommer jag fortsätta jobba, faktiskt ända fram tills att skolan börjar v.35. På tal om skolan, ni vet den där tentan jag hade sjuk ångest över efter att jag gjort? JAG KLARADE DEN!! Det är så skönt att gå in i termin 2 och inte ha något släpande. WOW vad jag är imponerad över mig själv!

Samma vecka som vi börjar skolan får vi tillökning i familjen, en liten grå kisse flyttar hem till oss! Ingen är gladare än vi.

Blandade bilder från mobilen på senaste tiden

Kram Elin 

Gillar

Kommentarer