Dagarna går och jag går på

Skolan har börjat igen och det känns som en käftsmäll. Allt på en gång, basgrupper, föreläsningar och feta böcker. Det känns som om vi redan varit igång i några månader, men egentligen bara två dagar. Anatomi och fysiologi startar vi denna termin med och det är fruktansvärt intressant och det är ett ämne som jag kan nörda ner mig i. Älskar människokroppen och vill veta allt!

I helgen var jag på Annas 25 års fest och det var S.U.C.C.É! Vilken kväll. Jag hatade Anna lite innan på grund av att hon bestämt sig för att ha "white party" och veeeeeem har vita kläder? Jag äger ca noll vita kläder och tycker att det är supersvårt att matcha vitt på vitt. Men jag klarade det. Hittade en vit kavaj på Gina Tricot i sista sekund efter en runda på stan med mamma i lördags.

Idag har jag varit ledig från skolan och passat på att råplugga. Försöka förstå rörelseapparaten, översätta latin till svenska och traggla skelett, muskler och leder. Kvällen spenderade jag med min bästa vän Elin, och det behövs ibland.
Imorgon står basgrupp, föreläsning och gympa på schemat. Puss och kram.

Lördagkvällens vita outfit

Födelsedagsbarnet

En ceasarsalladslunch med mamma på Hörnan och vardagen nu

Kram Elin 

Gillar

Kommentarer