Det blev dyrt att hänga på Upper east side i helgen. Jag och Celine strosade runt och hittade många fina affärer. Senare på kvällen gick vi på stand up comedy vilket var jätteroligt!☺️ hoppas alla mår fint, jag mår toppen👍🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dag 8.
Idag var det vår sista dag på semestern och samtidigt som det suger så ska det bli skönt att komma hem! Vi har varit med om mycket under den här resan. Vi har sett och fått uppleva fantastiska plaster och natur. Vi har träffat massa nya människor och hittat på massvis med bus.
Jag är jättetacksam att mina två bästa vänner här gjorde resan till det bästa möjliga❤️ puss och kram

Likes

Comments

Dag 7.
Vi var framme i LA vid 5-6 tiden och vi åkte runt i bilen för att hinna se så mycket som möjligt! Vi gick ut och åt med hela gänget som sista grej och sen kollade vi solnedgången.
Venice är väldigt häftigt alltså! Vi gick ut på kvällen och dansade lite vilket var roligt!
Vi sov sista natten på ett hostel som var väldigt fräscht faktiskt.
Natti

Likes

Comments

Dag 6.
Idag var det ännu en tidig morgon. Vi gjorde oss iordning och åkte till flygplatsen för att åka helikopter. Vi åkte över Grand Canyon.
Det var riktigt fräckt att se det uppifrån. Vi kom tillbaka till vårt Camp och åt brunch. Vi körde tillbaka till Route 66 för att se den kända route 66 skylten. Vi körde i 3 timmar till vårt nästa Camp som var vid Lake Havasu. Det var runt 45 grader ute så vi hoppade i vattnet direkt när vi hade parkerat bilden. Vi chillade resten av kvällen i solnedgången med en smirnoff i handen. Efter middagen så gjorde vi iordning sovplatsen. Vi sov på liggunderlag under stjärnhimlen vilket var riktigt mysigt! Vi så ett antal stjärnfall och vi låg och pratade till vi somnade.
Puss och kram

Likes

Comments

Dag 5.
Idag åkte vi till Route 66, vi åt lunch på ett gammalt hamburgarställe.
Vi körde vidare till Grand Canyon. Det är så vackert! Man fattar inte att det har skapats av vatten. Det blev väldigt fina bilder här men bilderna är inget jämfört hur det ser ut i verkligheten! Vår guide Sydney åkte och köpte pizza och vi åt medan vi kollade på solnedgången. Tråkigt nog var det massa moln i vägen men det var fräckt ändå! Efter solnedgången så åkte vi tillbaka till vårt Camp och chillade lite innan det var dags för läggdags. Vi ska upp tidigt och åla helikopter!
Puss och kram

Likes

Comments

Dag 4.
Idag när vi vaknade så var vi väldigt taggade för att idag skulle vi HOPPA FALLSKÄRM!!! Vi åkte ut till Skydiving Las Vegas och fick göra alla förberedelser som att skriva på ett kontrakt, gå igenom hur allt skulle gå till. När alla hade fått på sig utrustningen och var redo gick vi till flygplanet. Jag var sist in vilket betyder att jag är den som hoppar FÖRST! Jag satt precis på kanten upp till 3000 meter höjd och efter 15 minuter så sa min instruktör att nu kör vi! Vi satte oss på kanten med benen utanför planet och sen så hoppade vi! Det var det roligaste jag gjort!!! Vi föll fritt i 30 sekunder och det kändes helt fantastiskt. Jag fick hjälpa till att styra och det var så sjukt och adrenalinet pumpade för fullt! När vi landade insåg jag att detta var inte den sista gången jag ska hoppa fallskärm!
Vi kom hem till hotellet och vi tog det lugnt ett tag för att samla tillbaka krafterna som hade strömmat ut tidigare! Vi gick ut på stan och vi åt lunch och gick och kollade på lite casinon. Vi lyckades vinna 40 dollar på wheel of fortune. På kvällen gick vi på Mat Franco. Han var sååå duktigt och han lurade skiten ur oss!! Han är magiker för er som inte vet!
Puss och kram

Likes

Comments

Dag 3.
Idag såg vi sanddyner vilket var väldigt coolt och 44 grader varmt. Det var nästan så att skorna smälte av sanden.
Vi åkte in till Death Valley National Park.
Vi kom fram till Death Valley, Salt creek och där kunde vi bara stanna mellan 10-15 minuter för att där låg temperaturen på 54.4 grader celsius vilket var helt sjukt! Vi svettades sönder i bilen och man var också tvungen att vara försiktigt med AC:n för att annars kunde man lätt överhetta bilen och kunde bli fast där. Ni kan ju tänka er själva hur varmt det är!
Vi körde i 2 timmar till och sen var vi framme i Las Vegas. Vi fick 2 timmar på oss att ta det lugnt, äta middag och fixa iordning oss inför kvällen.
Kvällen bestod av limobuss med alla au pairer och en rundtur i Vegas. Vi hade svinkul men vi la oss hyfsat i tid för att vi ska upp tidigt för SKYDIVING!!
Hej hopp🛩

Likes

Comments

Dag 2.
Idag vaknade vi hyfsat utvilade och redo för en ny och bättre dag! Vi åkte till El Capitan som ligger i Yosemite. Vår guide berättade att det har varit en man som har bestigit berget utan utrustning. Det är helt sjukt. Vi åkte vidare i Yosemite och såg vattenfall och Mirror lake vilket var väldigt coolt! Alla sov i bilen men vår guide väckte oss för hon ville inte att vi skulle missa utsikten av Half Dome.
Vi kom fram till vårt Camp vid 6 tiden och alla hjälptes åt att laga chicken teriyaki. Efter middagen åkte vi och badade i varma källor och det var riktigt fräckt tyckte jag! Vi gick och la oss i vårt tält och somnade ganska snabbt!
Hörs imorgon för dag nummer 3☺️

Likes

Comments

Dag 1.
Vi satte oss på flyget och var taggade på att komma iväg på vår resa. Vi satt först 4 timmar på flyget utan att flygen rörde sig och sen när det blev inställt pga av vädret och kö för att få take off. Som tur va lyckades vi få platser på nästa flyg som gick 9 på morgon efter. Vi fick alltså spendera natten på golvet av JFK.
Vi kom iväg och vi hann som tur med bilen som vi skulle åka runt med! San Francisco missade vi nästan allt av eftersom vi blev förenade till vår grupp. Vi var jättetrötta och äckliga men vi var så glada att vi hann med bilen. Vi fick se lite av San Francisco och sen åkte vi till vårt camp. Vi stannade på vägen och njöt av den vackra utsikten☺️ Vi sov hur skönt som helst den natten!
Puss och kram

Likes

Comments

Min första 4th of July! Som ni ser på bilderna hade jag det helt fantastiskt. Vi firade 4th of July på Woodway och med en parad i stan. Det var mycket jobb men det var roligt att få fira med mina små skitungar!
För övrig har jag haft det väldigt bra, jag har inte prioriterat att uppdatera bloggen. Jag känner att tiden går allt för fort och det kommer vara kul att se tillbaka på bloggen så jag ska bättra mig ☺️ Hoppas alla har det toppen! Puss och kram

Likes

Comments