1. Du tvivlar på dig själv
Ibland är man osäker på sig själv och tvivlar på sin förmåga att klara av olika saker. Men detta betyder att du är öppen för att utvecklas - och på vägen dit kommer du upptäcka så otroligt mycket - och det kommer göra dig till en starkare och bättre version av den du är idag.

2. Du har tak över huvudet
Inatt har du någonstans att sova, någonstans att skydda dig. Där du kan känna dig trygg. Det är något man inte ska ta för givet!

3. Du har förlorat en relation
Du har någongång förlorat någon som betydde otroligt mycket för dig. Du kanske befann dig på botten, men har sakta tagit dig upp igen. Nu vet du hur det känns, hur man hantera känslorna och tack vare det, så vet du vad du vill och vad du söker.

4. Du har en eller två riktigt nära vänner
Många tror att man ska 20 vänner, men man ska vara tacksam att man har dem där få, äkta vännerna. Vad vore livet utan dem?! Det kan vara en kollega, klasskompis, husdjur eller familjemedlem mm.

5. Du har en dröm
Du har mål med ditt liv, det kan vara något litet eller det kan vara något stort. Och även om det känns som att tar en evighet att ta sig dit så kommer det att komma en tid i livet då du kan säga "jag klarade det!" Det handlar om tålamod och att kämpa för det man vill uppnå. Du klarar det!

6. Du kan betala för dig
Du kan betala din hyra, dina fasta utgifter. Och kanske tillochmed hade pengar över till annat, det är inte alla som har den möjligheten.

7. Du har gått igenom ett trauma i ditt liv
Och titta, här står du idag. Well done, du är starkare än du tror!

8. Du har tid att göra sånt du tycker om
Det du vill göra, kan du göra. Det handlar bara om hur du prioriterar saker och ibland måste man stanna upp och unna sig saker som man länge velat göra eller saker man gör alldeles för sällan, som man tycker om. Det kan vara allt från att åka jorden runt till att bara vara hemma och njuta av att göra absolut ingenting

9. Du kan äta
Du har tillgång till mat och som du vet, så är det inte alla som har det. Var tacksam!

10. Du är inte samma person som du var för ett år sen
Tänk hur lite du visste då och hur mycket du vet idag, tänk dig då nästa år?! Du är fortfarande i utveckling och kommer uppleva fantastiska saker i ditt liv, njut av varje stund och var tacksam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments