Sminkningar som de flesta kan göra. Finns såklart mycket mer och mer avancerande sminkningar, men tänker att detta kan de flesta göra!!


alla bilder är tagna från weheartit! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej där!
Idag är det en riktig slappdag. Jag går hemma i mjukis & kollar på tv, mellan varven så pluggar jag lite natur och snart funderar jag på att börja baka något gott. Mamma sitter på tåget påväg upp till Stockholm, så jag & Konrad är hemma själva, vilket är skönt. Igår åt vi middag på Charlies & firade Wille. Innan dess så tränade jag för första gången och det var riktigt kul! På måndag är det dags igen. Mycket som händer på måndag. Men en dag i taget. Och idag är det torsdag, jag ska andas ut!


Likes

Comments
Idag är det tisdag & jag mår bra!! Jag&konrad åt en mysig frukost och pratade om allt och inget som vanligt. Hela morgonen har vi bara tagit det lugnt och myst. Snart ska vi ut till gården och fixa det sista med flytten, innan dess blir det att ta en kopp kaffe till och sätta lite färg på kinderna. Igår kollade vi färdigt på de sista twilight filmerna, åh dem är så bra!! Till det hade vi Cola & hemmakvällsgodis. Lugnt och skönt lov änsålänge! Det är bara till att njuta, för snart så ska jag börja plugga svenska & naturvetenskap till måndag ..

Likes

Comments

Just nu känner jag bara FUCK YOU. Adrenalinet bara pumpar i kroppen. Jag är så besviken, förbannad, sviken. Jag älskar personen men just nu känner jag bara  F U C K   Y O U 

att en person får mig att må såhär dålig, är ett tecken på att den personen betydde mer än vad h*n trodde och ens vet. Love hurts

Likes

Comments

Här har vi min första katt som jag älskar från månen & tillbaka. Hon är ca 1,5 år.
Bästa egenskap: ÄLSKAR människor. Spinner så fort hon ser en människa & hon gosar något fruktansvärt <3
Nackdelar: finns inga!
Här har vi hennes kattunge. Hon är
3månader och heter Lillan,men kallas lilla-grå.
Bästa egenskaper: något så fruktansvärt söt. Smälter varje gång man ser henne. Har också väldigt lugna rörelser.
Nackdelar: kissar överallt & ska busa när vi ska sova!Här har vi Runa. En 2årig dam som ägs utav min svärfar.
Bästa egenskaper: ÄLSKAR människor hon också. Hon är som en hund. Älskar att mysa och går alltid efter en. Smiter hon från hagen och sedan ser en, ja då blir hon överlycklig och galopperar mot en <3
Nackdelar: ska alltid busa i spiltan när hon anser att hon stått där förlänge.Här är min alldeles egna häst. En valack i sina bästa år.
Bästa egenskaper: skulle aldrig få för sig att göra något dumt. Alltså bita, eller springa iväg från en på en ridtur.
Nackdelar: svårriden & väldigt ogosig!Här har vi vår fina hankatt. (Bror till den svartvita). 1,5år.
Bästa egenskaper: när han väl är myssugen så myser han jävlariatt. Han är väldigt självständig.
Nackdelar: kan vara borta i flera dagar och sedan dyka upp, en annan nackdel är att han inte alltid är så mysig. Men oftast!Tena, 3år. Konrads bjässe till hund.
Bästa egenskaper: glad över allt. Hon påminner lite om hästen Runa.
Nackdelar: hon lyssnar inte och är dessutom allätare.. Ja, då kan ni gissa. Ingen hund man har i ladugården eller stallet precis. Då har vi nog inga djur kvar!Tjorven. En gammal dam som ägs av Konrads syster men bor hos hans mamma.
Bästa egenskaper: Hon är väldigt personlig och skulle aldrig göra något dumt. Hon har sina människor som hon litar på. Hon är väldigt egen! Hon ska alltid sova hos en och ha ens uppmärksamhet.
Nackdelar: Blyg, osjälvständig, jobbig (men gulligt jobbig)

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Har ju somsagt speciell musiksmak tillskillnad från vad som är "modernt" eller vad mina kompisar lyssnar på, men hur skulle världen vara om vi alla var likadana? Jag lyssnar på musik som passar mig som person. Jag tycker för många unga tjejer följer ideal & normer och gör och ser ut som alla andra. Jag gick tillexempel i träplajjor en dag i skolan. Jag vill inte vara som alla andra, är inte som alla andra. Jag älskar folk som vågar vara sig själva. Jag älskar tex rockklassiker, hur underbart är inte det? Jag vill att fler "normala" tjejer ska börja lyssna på sånahär godingar:

1. Paradise City - Guns N' Roses 

2. Pour Some Sugar On Me - Def Leppard 

3. Girls, Girls, Girls - Mötley Crüe

4. Thunderstruck - The Rock Masters

5. Born To Be Wild - Steppenwolf

ge dem en chans!

 


Likes

Comments


Likes

Comments


Herregud vilka duktiga människor som kan "rita" såhär i 3D. Tycker det är så coolt verkligen!

Likes

Comments