Header

Hejsan bloggen, där sitter jag som en liten suris med lilla trollet. Är sur för att jag inte vet hur min blogg ska se ut? Nattstad har inte så mycket att välja på, vill ha mer typsnitt och mer design mallar. 

Nu ska jag och Lukas äta lite rester ifrån igår...tacos! Mums det bästa som finns, nästan. Puss <3

Likes

Comments

Något jag gillar väldigt mycket är Babylips ifrån Maybelline! Läpparna blir så mjuka och kyss vänliga och luktar underbart gott <3

Likes

Comments

Hejsan bloggen. Var i skolan kl 9-12 idag, de som inte hade praktikplats fick åka till skolan och söka efter en plats. Jag har försökt i en vecka att få en praktikplats, men vet ni hur svårt det är? Deras krav är att man måste vara 18. Så himla dåligt! Men efter typ 20 samtal till olika butiker så fick jag äntligen ett ja, är så himla lycklig, jag hade nästan tappat hoppet på att få en praktikplats. Fick iallafall praktik på Cubus i Skärholmen, äntligen! Är riktigt nöjd. :)

Likes

Comments

En tjej i min klass delade denna video på facebook, och gud vad den är bra. Det är för er som inte har ADHD. Som ni kanske har läst har jag en diagnos som innebär nästan samma sak som ADHD, fast att jag inte har H:et som står för hyperaktivitet. Så jag har diagnosen ADD. Videon stämmer in på mig så himla mycket, lyssna! Det är väldigt många som inte förstå hur det innebär att ha denna diagnos, och inte accepterar det för att dem inte förstår, och det är så frustrerande! 


Likes

Comments

I tisdags kom en liten hund hem till mig, lilla Molly. Hon åker hem på tisdag näst vecka. Vi har varit hundvakt många gånger, så hon är verkligen trygg här. Vi har känt henne sedan hon var en liten valp, lite som våran egen <3

Likes

Comments

Jag är en sådan där person som älskar att läsa böcker och leva mig in i dem. Förut för några år sedan läste jag sjukt mycket, men nu den senaste tiden har det blivit allt färre. Men nu har jag börjat igen, och det bästa är att det är nyttigt för hjärnan att läsa. Så nu jävlar du! Köpte en bok på maxi för några dagar sen, har börjat lite smått och den verkar riktigt bra! Så ett litet tips börja läsa, nyttigt och mysigt! ;)

Likes

Comments

 

Det här hade jag på mig idag. Eftersom att det är höst nu, så passar det jättebra med en stickad kofta/tröja + ett par uggsisar. Det bästa med hösten är ju att få ha de mysiga kläderna och uggsen, loveit <3

Likes

Comments

Idag såg jag något jag aldrig trodde jag skulle få se i mitt liv.
Misshandel... Så himla hemskt. Var på väg ner till tunnelbanan i Hornstull. Då hör jag hur killar skriker innanför spärrarna. Jag skulle ändå dit, så jag går mot det. Ser att tre killar står och sparkar på en kille som ligger på marken, tänkte att det kan vara att dem slåss på skämt, eftersom det brukar ju killar göra!

Men sen så märkte jag att det slog killen väldigt våldsamt som låg på marken. Folk runt om var väldigt upprörda, och mitt hjärta börja slå väldigt hårt. Killen som låg på marken fick hjälp upp och då såg jag att han blödde väldigt mycket på huvudet. Jag kände hur illamåendet började komma.

Killarna som slogs åkte ner för rulltrappan och killen som blivit slagen och sparkad på följde efter. Jag åkte ned för rulltrappan också och då kom folk efter. Där nere så började det slåss igen, och kastade ner killen på marken igen. Och började sparka och slå, folk omkring stod och skrek och grät.

Jag bara stod där var i extas. Folk försökte komma emellan och stoppa bråket, men ingenting fungerade. Jag ville hjälpa, men vad skulle lilla jag göra? Jag skulle flyga åt helvete och bli nedslagen själv. Jag är en sådan person som inte flyr från saker, jag vill hjälpa, men just i den situationen kunde jag inte göra något, en tjej på 16 år mot 25-30 åringar... Går inte, hade dött antagligen. Men folk omkring ringde polisen snabbt som fan och efter 10 min var dom där, kom ungefär 6 poliser och jag gick på tunnelbanan helt chockad när jag visste att det var omhändertagna.

Jag har alltid tyckt misshandel är hemskt när jag sätt på tv när folk misshandlar varandra, har jag bara stängt av. Klarar inte av det, börjar må illa och mår så himla dåligt. Nu när jag såg det i verkligheten, så mycket värre. Stod och skakade av rädsla och var i extas. Så ni vet han som vart slagen bad om det, det tre killarna sa kom inte när annars slår vi, men ändå så va killen helt galen, han kunde valt att bara gå, men han fortsatte. Undrar vad det handlade om?...

Att det just hände i Hornstull... Jag har bott i rågsved/hagsätra i 3 år innan, och det är en ort som har mycket kriminalitet. Har bara sätt ett litet bråk där och hört ett pistol skott, men såg aldrig något sånt här... Att det just hände i Hornstull.. (Nu skrev jag inte allt som hände, men känner att jag inte behöver skriva allt)- Vad skulle ni gjort i mitt läge?

Likes

CommentsSushi är så himla underbart gott! Idag tog jag bara lax, kände bara för det, så gott! Vad gillar ni för mat? <3

Likes

Comments