Var ledig igår så Tore fick skjutsa ner mig till vårdcentralen så jag kunde kolla varför jag har feberfrossor konstant, och förlorar rösten helt då och då. Där fick jag veta att det var influensan som kommit på besök till kroppen min. Kul va? inte speciellt. Sjukskrev mig idag och funderar imorgon också så jag verkligen hinner friskna på mig.

Lite bilder från förra veckan, viss kontrast till denna då jag hann med en tre-dagars .. Kram Elin. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter två dagar i Västerås hos favorit becca, och en dag ute hos mamma och pappa på landet tar jag mitt pick och pack för att återvända upp till sälen. Trodde aldrig jag skulle trivas så bra där uppe, och att det skulle gå så bra. Börjar jobba vid 16 idag, och kommer fram 15,40 så lite tight är det. Men tight är bra har jag hört. Kram Elin.

Likes

Comments

Något som verkligen underlättar för en som mig, som föddes med halvmånar under ögonen.
NARS, ca 300 riksdaler. Kram Elin

Likes

Comments

Denna tjej gillar jag väldigt mycket. Skrattar bara av hennes närvaro,. Glad att ha henne i mitt liv. Kram Elin.

Likes

Comments

​från tre fina flickor på en ovesäntlig dag som sker en gång om året. Kram Elin.

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till syskonbarnen för att tillsammans baka och dekorera pepparkakor. Gosigt var det. Kram Elin.

Likes

Comments

Mathea hade 20årsfest i helgen, alla klädde ut sig! Verkligen stämningshöjare när folk vågar bjuda på sig själv. Själv var man giraff, till en början iallafall. Sen snodde jag en hatt och såg mest kladdig ut haha! Men så kan det gå. Kram Elin. 

Idag är det ett år sen livet gick sönder. Fortfarande inte kommit över det. Att man kan sakna en fyrbent individ så här mycket skrämmer mig.

Likes

Comments

I helgen har man hunnit med både träffa gamla barndomskompisar, passat Gustav och en utgång. Sistnämnda önskar jag man kunde gjort ogjord. Kram Elin.

Likes

Comments

Mötte upp grabben vid bussen idag, resten av eftermiddagen låg vi i soffan med glass och skrattade åt barnprogram som jsg tyckte om som liten. Kram Elin.

Likes

Comments

Likes

Comments