Looong Time

Hej alla fina! Nu ska sanningen fram om min månadsutmaning. Den var ju att inte titta på youtube Netflix mm för att få mer tid till att göra annat. De två första veckorna gick bra om man jämför med hur det gick sen. Men det var verkligen så svårt. Skulle nog säga att det är mitt största beroende efter kaffet. För det ända jag tänkte på var alla serier

Det svåraste skulle jag säga är helgerna efter 2 veckor. Då kollade vi faktiskt på film/serier. Något jag också märkte var att jag har svårt att fokusera på en sak. Det blev lätt att jag började plugga tyska och efter 30 minuter ville jag göra något annat.

Och nu i efterhand känner jag verkligen att jag skulle vilja ha denna utmaning igen. För jag känner verkligen att jag har lärt mig mycket om mig själv och träning ger färdighet.


Min dag har bestått av en lång promenad med Harry, tvätt och en film med hjärtat. Imorgon blir det att jobba kväll och kanske lite träning.


Tänkte även dela med mig om Mars utmaningen, inte bita/pilla på naglarna. Dessa två dagar har gått bra. Får se helt enkelt hur resten av månaden går.


Gillar

Kommentarer

Linnéa
,
Bra jobbat ändå, ju!
Hur ska Robin hålla sig en månad utan att vara på naglarna? :'-D
ElinErikaNordlander
ElinErikaNordlander,
Haha tack ❤️ Mm det blir spännande 😊
nouw.com/elinerikanordlander