Kaffesugen?

Innehåller affiliate-länkar

Tänkte svänga och uppdatera er om mitt kaffeförbud. Har nu inte druckit kaffe på 16 dagar och det känns riktigt bra. En av anledningen till varför jag har kaffepaus är att jag tycker inte om huvudvärken jag får om jag inte dricker kaffe. Detta då jag dricker 2-3 koppar per dag ungefär. Om jag dricker kaffe 2-3 gånger i veckan klarar jag mig ifrån huvudvärken, vilket är något jag vill sträva efter denna månad.


Så dag nr 2 hade jag HUVUDVÄRK!!! Tog 2 alvedon men det funkade inte så det vara bara att genomlida dagen. Efter det har jag faktiskt inte haft huvudvärk. Jag har inte känt mig mer trött heller vilket är skönt. Sen är det såklart så gott med en kopp kaffe innan man startar dagen eller tar det lugn en söndag.

Efter som jag tycker att det är svårt att släppa att dricka varma drycker dricker jag te istället. Tycker det fungerar väldigt bra. Roligt att få prov några nya smaker.

Har tänkt att sista veckan köra utan koffein av något slag och bara köra på varm citronvatten med honung i. Får se hur det går.

Tröjan jag har på bilden hittar ni HÄR


HÄR


Take care??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nya inlägg