Header



Topp: H&M / Shorts: jeans som jag klippte av själv / Bumper (mobilskal): Kjell & Company / Ring: Gina tricot / Nagellack: Artdeco

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


HEJ MINA SMÅ GULLISAR!
Herregud vad längesen det var som jag skrev ett blogginlägg! Jag ber verkligen om ursäkt för det, men jag har inte riktigt haft lust att göra det! Men nu klockan 00:25 en lördagskväll så fick jag helt plötsligt det.
Jag planerar att börja blogga igen, men då måste jag fråga er - Vad vill ni läsa om? Det kan vara olika tips om smink, böcker filmer, skönhet, dagliga inlägg där jag berättar om dagen, eller du kanske har något helt annat förslag? Skriv en liten kommentar och berätta vad du vill läsa om så ska jag försöka fixa det!

Likes

Comments

Idag gjorde mamma gel naglar på mig :) Maskinen kommer från Depend och vi använde färgerna french pink och twinkle gold. Det blev superfint tycker jag och jag har skolavsluting på onsdag så det blir perfeeekt!

Idag har varit en bra dag. Jag hade min sista lektion och mitt sista prov i sjunde klass, det känns så underbart sköööönt! Morgondagen ser jag också fram emot. Vi börjar klockan 09:00 och så ska vi äta frukost på skolan, jättemysiiiingt. Efter det ska vi bara "leka" hela dagen.

Hoppas att ni gör någonting roligt de sista dagarna, eller ni kanske redan har slutat?

Likes

Comments

Bild från på Wilma förra året på beachhandbollen.                                                                                                 Foto: Julia Magnussson

Idag var jag och min klass på friabad och spelade beachhandboll. Själv är jag inte alls bra på handboll - med andra ord, jag är bollrädd, jag hatar bollsporter, jag har ingen bollkänsla överhuvudtaget. Men det var faktiskt roligt ändå och det gick bra för alla våra lag (vi hade fyra lag) förutom ett av de. Men de var superduktiga ändå. 

Doch har jag lite ont i halsen nu eftersom att jag har skrikit och hejat hela dagen. Men det får man ta, hahaha :)

Nu sitter jag och tittar på Sveriges yngsta mästerkock och frestas av efterrätterna som de har lagat. Jag kommer verkligen sova gott inatt. Jag är trööötttt. 

Likes

Comments

Dessa lösögonfransar köpte jag på Lindex häromdan. De kommer från depend och kostade 60 kr :)

Såhär ser de ut på mig och jag tycker att det blir väldigt fint och naturligt. Jag ska använda de på skolavslutningen så att jag ville inte ha några dramatiska och väldigt stora fransar. 

Ett stort plus är också att lim medföljer (Y). Dock lossnade fransarna lite längst in vid ögonvrån efter ett tag, men det behöver inte ha och göra med limmet. Det kan även kännas lite stickigt och irritera ögonen när man blundar om man sätter fast de för nära fransraden. Så sätt de en yttepyttelytte-bit (jag talar om en fjärdelels millimeter typ) ifrån din egna fransrad och se till att måla på eyeliner så det inte ska se ut som att de är fake. 

De är som längst på mitten vilket skapar illusionen av ett större öga och the bigger the better - ellerhur?

Så dessa fransar kan jag starkt rekommendera till er som söker efter en naturlig look men ändå vill ha lite längre ögonfransar. :)

Likes

Comments

Hej mina kära vänner!

Hoppas att ni mår bra och inte är förbannade på mig eftersom att jag har varit fruktansvärt usel på att uppdatera min blogg den senaste tiden, men jag ska verkligen försöka uppdatera mer på sommarlovet (SOM BÖRJAR OM TYP 9 DAGAR!!!!!) Det är liksom slutspurten nu och den är bara 3 "vanliga" skoldagar kvar vilket är jäääääävligt gött! (ursäkta svordomen)

Men jag ska svara på lite frågor som jag har fått in!

Hur gammal är du?

Jag är 13 år, fyller 14 i Oktober :)

Vad gillar du?

Jag gillar väldigt många saker såklart, haha. Men typ mat, att skratta, hot-sweet chilli chips, musik, att vara ledig, att läsa alla fina meddelande och kommentarer som jag får av er. Och såklart mina vänner, min familj - mina nära & kära helt enkelt. :D

Vad gillar du inte? 

Oh.. jadu.. Fotboll, näthat, krig (ofc), skolämnet historia, orespekt mot människor, majs.. 

Kan du göra en video där du visar alla dina thebodyshop saker eller victoria secret saker?

Jag har inte så mycket produkter från the bodyshop men jag har gjort en video om mina Victoria's Secret produkter som du kan se genom att klicka HÄR.

Likes

Comments

Bilden har jag redigerat själv i picmonkey.

Idag känner jag mig lite djup, därför hade jag tänkt att dela med mig av lite av mina favoritcitat :)

"Everything will be okay in the end. If it's not okay , then it's not the end"

"Problems are those who never has crossed your worried mind" (från min favoritfilm - about time)

"When you stop dreaming, it's time to die"

"Remind yourself that it's okay to not be perfect"

Ha det nu braaa, vänner!

Likes

Comments