Header

Tröja & byxa från Zara

Sjukstugan fortsätter här hemma. Både Leonel och Stefan e krassliga och jag känner att de e påväg. Men de kan va för att natten blev extra jobbig. Leonel är så himla hostig och snorig så det blir värre när han ligger ner. Och det resulterar i många uppvak.... Har fruktansvärt ont i huvudet - sömnbrist skulle jag tro.

Så idag blir det lugnt hemma. Kanske försöker komma ut på en promenad bara för att han ska få lite frisk luft. Andrea ska komma hit senare också. Mysdag! Nu ska jag lägga L för hans första vila, han e riktigt trött nu. Likaså jag, så blir nog en liten powernap för mig med. Kram på er!

Likes

Comments

Tröja & leggings från mr, jacka från Åhléns, strumpor Lillster.

Idag blir det gult och leo. Super kombo! Dessa nya leggings är lite svårmatchade men det ska vi nog kunna lösa ändå.

Idag är planerna att mysa hemma, Leonel är lite krasslig så vi ska bara ta det lugnt. Kanske ta oss ut på en promenad snart för han ville inte somna nu på fm. Hans blöja läkte kiss imorse så hela madrassen blev blöt..... Skön start liksom! Han brukar nämligen alltid sova i sin säng på dagarna, så kanske därför han inte kunde somna nu. Sen ikväll ska Stefan jobba natt så då åker jag och L ut till mamma och pappa. Får se om vi stannar över natten eller åker hem ikväll.

Likes

Comments

Snacka om finpost!

Ingen har väl missat att Mini rodini hade släpp förra veckan. Försökte hålla mig från att köpa något men det gick inte. Så fick bli ett par leggings. Måste tänka på ekonomin ibland också haha. Men det var ju sååååå mycket fint. Vill ha typ allt.

Likes

Comments

Fick hem värdecheckar från hm på hela 500 kr(!!!) här om dagen. Så smet in på hm på lunchen och fick med mig detta hem. Har en kupong kvar som jag ska unna mig själv nånting, men det får bli en annan gång.

Hängselbyxorna och leggingsen bredvid är dock ifrån Lindex. Resten HM.

Likes

Comments