Igår, fredag, hade jag studiedag efter en sisådär 6 dagars skola sedan vi drog igång igen.

Emma kom och hämtade mig vid halv 11 igår då vi drog till Halmstad för lite shopping, vi mötte upp Linnea som kom senare. När Linnea kom drog vi till Lotus, en riktigt god thairestaurang!!

Senare stötte vi på JP & Mårten, tog en fika med dem och sedan körde de mig hem pga. jag skulle börja
jobba klockan fem.. Och sluta 7-8 timmar senare vilket var lite kul för de kom en himla rolig kund som gjorde min kväll på jobbet till en lyckad jobbekväll ;.)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Taco-fredag med tjejerna

Chokladpudding by Lunden

Igår var det skola, hade en lektion Thihi (började därav 13:00...). Så innan jag drog till plugget stack jag ner till stranden med Linnea & Emma, man får ta vara på värmen nu när den är som bäst i Sverige iaf. Var där i någon timme, sen drog vi till skolan och hade en lektion där vi redan har fått en uppgift vi ska redovisa i nästa vecka, trean började bra. Wihoo.

Efter skolan drog jag hem, sen lite senare kom Linnea, Mårten & JP och hämtade upp mig då vi skulle kolla en match i Halmstad. När den va slut körde vi hemåt och de släppte mig och Linnea hos Emma där det blev en tarrekväll, mums! Malin kom också dit efter ett litet tag, vi avslutade kvällen med en jädrans god chokladpudding som Emma hade gjort, en 10/10!!

Likes

Comments

Love u big time little bro

Likes

Comments

Hej! Igårnatt sov jag hemma hos Linnea där även Malin, Isak och Mårten nanade! Morgonen därefter vaknade jag sjuk.. ;( så ingen rolig dag igår och inte idag då jag missat massa jobb och roligheter med vänner.. Men jaja, de kommer fler tillfällen för allt de, så idag har jag tagit det lugnt hemma med familjen, spelar kubb och ätit grillat, mums! En himla mysig och välbehövlig dag med min älskade familj!

Likes

Comments

Lite bilder eller mycket bilder gör nästan hela inlägget, de e naaaajs

Likes

Comments

Sommaren är den absolut bästa årstiden någonsin

Likes

Comments

Gud vad tiden rinner iväg, nu återstår det endast en vecka kvar av detta sommarlov, mitt sista sommarlov.. Jag börjar trean om bara en vecka och två dagar, kan inte fatta det.. Det är mitt student år, mitt sista år och det är nu det verkligen gäller att ta vara på tiden känner jag. Om mindre än ett år slutar vi som ska börja sista året, och om man tänker på det är det lite sorgligt ändå, men vi alla längtar nog dit ändå lite grann... STUDENTÅRETFÖRFAN!!

Nu är det dock en jobbevecka för mig som väntar, inte jobbat på ett bra tag nu, ah en veckan sen ungefär så det känns faktiskt bra att börja nu igen!

Kramar!

Likes

Comments

Lite bilder på mig och Malin från igårkväll

Likes

Comments

I fredags hade vi en överraskningsfest för Malin som blev hela 18 år igår!! WIHOOO!!

Jag och Linnea ställde oss och bakade tårta häromdagen och den blev kanooooon, eller vad tycker ni? Vi blev väldigt nöjda och det blev Malin också! ;)
Festen hölls hos Malin som inte hade en aning om detta, hennes mamma grillade hamburgare till alla som kom, tårta bjöds de på och det blev hur bra som helst! Senare på kvällen drog vi ut till Halmstad och partajade ännu mer, dock inte så mycket folk ute, men vi hade de riktigt kul ändå!
I lördags var det födelsedagsfirande hos Malin med hennes släkt och några vänner, de bjöds på god mat bl.a. och ännu mer firande!

Nu idag, söndag, sitter jag och Moshi i en varsin solstol på stranden i Mellby, så gött!

Puss haj!

Likes

Comments

Lade mig i hängmattan efter jag hade däckat i sängen i 2-3h efter jag var i stan. Pluggade körkort och lyssna på chill musik, albumet som finns inlagt på Spotify i kategorien "start" och heter "Totally stress free", det är en fruktansvärt bra lista när man ska koncentrera sig på plugg samtidigt man vill ha musik på, tips tips tips..

Puss & Kram!

Likes

Comments