Hola, igårkväll blev en sån mysig kväll, en redig sommarkväll! Spontan för den delen också, packade lite go saker så tog vi cykeln till Lagan och mös, och frös haha när klockan närmade sig 23. Haha men vad gör de nu när de börjar kännas som sommar? Ingenting.

Blev en del snack och Italien där vi kommer befinna oss om cirka 14 dagar vilket är sinnes!! Vill dit nu nu nuuuu, fast när de ändå ska vara fint väder här hemma så kan de va rätt gött att ha denna tiden hemma.

Ciao.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Loooove this pictures. Italy I Will defiently Love ya.

Likes

Comments

Från att inte haft någonstans att ta vägen igår blev det till slut tre fester som dök upp som jag drog till haha, någon i ysby, Tjärby och lilla Tjärby, riktigt skoj faktiskt!

Hörs!

Likes

Comments

Massa god mat med familjen igår innan vi skildes åt o drog på andra håll vissa utav oss.

.. Och vår sjukt goda tårta som gjordes av mig och Anna igår, marängbotten och massa choklad och jordgubbar, loooove it!

Likes

Comments

Jag får ju inte glömma av att meddela i princip den roligaste saken ever som händer i mitt liv nu... MIN ÄLSKADE STORASYSTER KOM IGÅR HEM FRÅN OSLO DÄR HON VARIT I SNART ETT HELT ÅR!! Hur sjukt är inte de egentligen, har saknat henne såååå mycket, så igår hämtade jag upp henne i Halmstad då vi tog bussen hem med all stor packning haha, sen när vi kom hem drog jag, Anna och Mattias till de mysiga Signes konditori nere i stan och fikade, mysigt värre!

Hoppas ni får en alldeles underbar midsommarhelg också, puss!

Likes

Comments

En selfie denna onsdag kväll, varför inte?

Ikväll har jag spenderar min kväll med mina goa vänner Malin och Linnea, skrattat en hel del, fast det gör vi alltid när vi träffas så inget nytt med de haha. Köpt glass och nötter och haft en redig jävla mysig roadtrip. + så har vi alla ont i halsen och legat o haft feber nu i dagarna, men vi friskar nog till snart ;.)

Likes

Comments

I onsdags var det skolavslutning för mig, så nu är det officiellt sommarlov som känns hur jävla skönt som helst, kan koppla av och lägga skolan bakom mig för ett bra tag.

Dagen innan vi slutade hade jag, Linnea och Malin en liten mys utekväll hemma hos Malin, just gotta loooove these girls! På morgonen när vi vakna gjorde vi american pancakes och massa frukt upptill. Efter de blev det ännu mer fika i skolan såklart, är det avslutning så äre'

Hörs snarast, kram

Likes

Comments

Mina grymma vänner tog studenten igår, FYFAN vad ni är bra!!!

Likes

Comments