Vecka 38

Hej på er hjärtan, hoppas allt är strålande bra med er. Det är det mig! Och som jag brukar säga - det är måndag, hur skulle livet kunna vara annat än bra?

Jag tänkte att jag rivstartar denna vecka precis som vanligt, och det tycker jag att ni ska göra också!

DENNA VECKA VILL JAG: Bli bättre på att berätta för mig själv att det är okej att saker tar tid. Jag behöver träna på att vara tålmodig och tro på att det bästa inte hänt ännu, men att det också är okej att det tar tid. Det är mycket som händer i livet och jag har mycket på gång just nu och jag vill verkligen bli bättre på att acceptera att allt inte sker över en natt.

DENNA VECKA SKA JAG: Till Gävle med Emil. Som om ni hade missat det liksom? Nej, men som jag sagt så många gånger tidigare, den här helgen är verkligen vår helg, det behövs och jag ser så mycket fram emot den!

DENNA VECKA ÄR LEDORDET: "The best is yet to come!!" Något som jag verkligen kan koppla ihop med den första punkten. Det får ta tid att komma i mål helt enkelt!

DENNA VECKA ÄR JAG TACKSAM FÖR: Jag har läst så många tragiska texter på sociala medier på sistone och jag kan inget annat än vara tacksam över att jag är en av dem som slipper se baksidan med dessa kanaler. Det finns så många som enbart får ta emot skit på internet, och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur människor tycker att det är okej? Jag är evigt tacksam över att jag inte är en av dem - men jag skulle vara ännu mer tacksam om "de" (som råkar illa ut på social medier) inte fanns. Hur mycket krävs egentligen för att människor ska lära sig att behandla andra människor med kärlek och respekt?

DENNA VECKA TIPSAR JAG OM: Ett dunder gott recept på sockerkaka. Jag bakade en sockerkaka igår kväll och den blev så god. Receptet hittar ni HÄR!!

DENNA VECKA HOPPAS JAG: Att ni alla får en underbar vecka med så mycket positiv energi. Vi är bra precis som vi är - allihopa!! <3

Jag hoppas verkligen att ni haft en superfin måndag och att veckan fortsatt får kännas toppen. Var rädda om er!

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Härlig energi, ny vecka. Nya tag! Kram 😃siliiins.blogg.se/
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Alltså man kan inte bli annat än glad utav dig älskade hjärtis - din inställning blomstrar! <3 All kärlek!!!nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229