Världens bästa vardagsinspiration

Hej på er hjärtisar, är allt bra med er? Med mig är det nästan helt bra, har inte sovit så mycket inatt efter att min rygg har börjat göra ont. Men utöver ryggen är livet hur bra som helst och jag känner mig så tacksam över livet.

Jag bara måste ge er ett supertips idag. Som ni kanske vet köpte jag en bok när jag var på Ullared senast. Vägen till framgång - och ni hör ju nästan på namnet vilken fantastisk bok det är. Jag har sedan jag köpte den försökt läsa ett citat varje dag och det gör verkligen något med dagen. För mig kan det betyda en tankeställare eller fundering, lika väl som det kan vända ett surt humör till världens största leende eller ett misslyckande till en stor vinst. Och dagens citat är ett citat jag verkligen vill dela med er!

Sträva inte efter att bli en framgångsrik människa utan hellre efter att bli en uppskattad människa - Albert Einstein

När jag läste detta i morse blev jag verkligen så glad. För det är ju verkligen så det borde vara - så ALLA borde vilja vara!

Jag vet inte hur era tankar går när ni läser detta, men för mig betyder det otroligt mycket. Jag måste sluta vara så ytlig och bara tänka på hur jag ska lyckas, när hur jag är också påverka andra människor.

Jag ville bara ge er det citatet att göra vad ni vill med, men om jag var ni skulle jag fundera på det en stund. För det kommer verkligen med ett viktigt budskap och jag tror att det kan få flera av oss att slappna av och inse vad det är som är viktigast. Ta hand om er men främst - ta hand om varandra!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Alltså wow - vilken glädje du sprider hjärtat! Denna bok vill jag så gärna ha! <3 Du är magisk på alla sätt och vis, hoppas ryggen blir bättre! <3 Kramis!nouw.com/lillystromqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Så glad jag blir att få höra att du känner att livet är så pass bra just nu. Du förtjänar det allra bästa älskade du! Vilket fantastiskt tips du kommer med, helt underbart! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229