Välkommen vecka 34

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är bra med er. Med mig är det tipptopp och jag är helt redo för en ny vecka. Förut startade jag alltid varje ny vecka med att i förväg bestämma hur jag ville att den skulle vara. Jag kan verkligen tipsa er om att sätta er ner och fundera lite över dessa små statements för att göra veckans prioriteringar tydligare för er själva. För det tänkte jag att jag skulle göra inför denna vecka!

DENNA VECKA VILL JAG: Mn absolut största vilja den här veckan är att hinna umgås med alla de människor som betyder så mycket för mig, men som tyvärr ska flytta härifrån ett tag. Jag har redan planerat in en stund med två av dem och jag hoppas att jag ska hinna med ännu fler.

DENNA VECKA SKA JAG: Åh detta är roligt, den här veckan, närmare bestämt imorgon, så ska jag iväg till Ullared med en av mina tidigare arbetskollegor. Ni vet när man börjar på ett nytt jobb och träffar någon som man klickar så suveränt med? Exakt så var det med henne, och nu trots att vi båda slutat på det jobbet där vi lärde känna varandra så älskar jag att hänga med henne. Verkligen en vän för livet!

DENNA VECKA ÄR LEDORDET: Kom ihåg, flygplan lyfter i motvind, inte medvind.

DENNA VECKA ÄR JAG TACKSAM FÖR: Alla fina människor jag har runt omkring mig. De som gör det svårt att acceptera att vi inte alltid kan vara nära varandra och tillsammans. De som gör det lätt att skratta. Och de som gång på gång visar mig vad riktig kärlek är.

DENNA VECKA TIPSAR JAG OM: Varför är denna frågan alltid så svår för mig? Jag har alltid för mycket att tipsa er om. Men en sak som jag verkligen kan rekommendera er är att sluta pressa er själv mer än nödvändigt. Jag har haft en vår som har varit allt annat än enkel och om jag fick säga några ord till mig själv nu i efterhand skulle det vara att sluta pressa mig själv så hårt. Jag vill verkligen ge er, kanske främst er som går i skolan men även till alla andra, de orden också - för det är inte värt det när det är välmåendet som får betala priset.

DENNA VECKA HOPPAS JAG: Här kommer en liten hyllning till en av mina bästa vänner genom hela livet. Till tjejen som vet hur jag funkar utan- och innantill. Som vet mina svagheter och som ändå aldrig ger upp på mig. Jag har nämnt henne här förut, men jag gör det igen för hon är verkligen värd mycket. Hanna flyttar till Åre i ett år nu, och hon lämnar på fredag. Ni vet när man lämnar sin bästa vän och samtidigt vet om att man högst troligt inte kommer att träffas på ett helt år? Den känslan är hård, kall och svår att acceptera. Men samtidigt som jag är så otroligt ledsen och rädd över att hon ska lämna, är jag också så förväntansfull, glad och spänd på allt det häftiga som hon kommer få uppleva. Denna vecka hoppas jag därför att hon får den bästa möjliga starten på sitt nya kapitel. Detta är hennes vecka <3

Suddigt men fantastiskt <3

Jag vill också önska er en fin start på en ny vecka, och jag hoppas att ni får fylla den med allt ni tycker om. Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson
Julia Svensson,
Hoppas du haft en underbar måndag finis!!juliasvenssons.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men detsamma honey <3nouw.com/elinelmersson
happyM
happyM,
Åh låter som en himla bra idé att passa på att umgås med dem!! Har själv många vänner som flyttat (typ alla) och de finaste minnena jag har med dem är verkligen dem som blir av så fort vi inte träffats på ett tag ❤️ Kramnouw.com/happym
elinelmersson
elinelmersson,
Ja jag tror att det kommer bli så. Man inser först när man bli av med något hur mycket man uppskattar att ha det nära! <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg