Valborg och 35 dagar till studenten

Hallå där hjärtisar, hoppas att ni har vaknat på helt rätt sida idag. Hur var valborg igår? Jag hade en helt fantastisk eftermiddag och kväll tillsammans med en av mina bästa vänner. Som vanligt ägnade vi oss åt lite "tapas-inspirerad" mat med pajer, lite kött, bröd, sallad och god dricka samtidigt som vi hann diskutera allt mellan himmel och jord, skratta oss till tårar och titta klart på Maria Langs serie på Cmore. En helt perfekt valborgsmässoafton helt enkelt, i alla fall om ni frågar mig. Dessutom hann vi kika in en snabbis i stan efter skolan och jag fick med mig lite smått hem från rean - supernajs! Och jag kan därmed ge dagen 5/5 tummar upp.

Dagens planer är ännu inte spikade och klara. Det enda jag vet helt säkert är att jag ska hitta på något tillsammans med Emil. Om jag orkar och får någon tid över skulle jag dessutom behöva sätta mig med matteboken och gymnasiearbetet en stund, det börjar nämligen dra ihop sig lite inför studenten nu. Idag är det nämligen bara 4 veckor kvar tills jag går balen och 5 veckor kvar tills jag tar studenten. Förstår ni hur nära det är nu? Det gör inte jag!

Hur som helst, det är 5 veckor kvar av hårt arbete, slutinlämningar och slutuppgifter som ska göras. Så fram till studenten har jag en hel del att göra. Men som man brukar säga - nu ser jag ljuset i tunneln och jag börjar försiktigt förstå att det närmar sig. Nu kör jag stenhårt de sista 35 dagarna!!

Jag hoppas ni får en underbar dag mina sötnosar - ta hand om varandra!! <3

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
min kusin tar studenten i år med och shit vad tiden springer iväg, fem år sen för mig men känns som igår när jag tänker på det. njut av tiden till max för de är minnen för livet 😍💕nouw.com/josefinelouise
shazi
shazi,
så härligtnouw.com/shazi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229