Trött onsdag

Hallå där hjärtan, har dagen varit bra såhär långt? Min dag har varit super förutom det faktum att jag hade jättesvårt att somna igår och därmed är helt slut idag. Ni vet känslan när man vaknar på morgonen och det inte känns som att ögonlocken går att öppna - så trött var jag i morse och då kan ni ju tänka er hur seg jag är nu.

Hur som helst, idag slutade jag jobbet vid 12 och åkte därefter direkt hem till Emil och åt lite lunch. Jag älskar de där små ljuspunkterna i vardagen, tillexempel som att få komma hem till någon man tycker om, bara snacka och äta lite - det är verkligen så underskattat. Ibland kan jag undra varför man inte gör mer sådana saker, det är ju inte så svårt egentligen? Och nu när jag har fattat att de små sakerna faktiskt gör så stor skillnad har jag och min bästa vän sedan högstadie- och och gymnasietiden bestämt oss för att ta en mysig fika efter jobbet imorgon - hur mysigt som helst!

Nu har jag precis kommit hem igen och ska inte göra mycket alls. Jag vet att jag har några mail jag behöver svara på innan kvällen kommer, men annars är kvällen helt fri. Om jag känner mig pigg nog kanske det blir en liten sväng ner till mamsen innan läggdags, eller också stannar jag i soffan framför en film. Hur ser er kväll ut?

Nu ska jag i alla fall ta tag i de få måsten jag har och sedan ska jag bara ta hand om mig själv ikväll. Hoppas ni får en jättefin eftermiddag!

Bjuder på en glad bild från USA

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Så fin bild 😃siliiins.blogg.se/
elinelmersson
elinelmersson,
Tusen tack!! 😃nouw.com/elinelmersson
Angelica
Angelica,
FINA DU! Hoppas du fått sova bättre inatt och känner dig mer utvilad <3 Kramangelicawahlin.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men goding, vad söt du är! Kram på dig <3<3<3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229