Trött måndag

Hallå där hjärtisar, är allt bra med er? Med mig är det bara bra, dock aningen trött efter helgens bravader. Eller bravader och bravader, det kanske är fel ord. Egentligen har jag inte gjort något speciellt alls i helgen, men det har varit långa dagar och mycket intryck vilket har gjort denna dagen till en otroligt trött dag. Om det inte finns en definition av en levande zombie ännu så skulle jag nog säga att jag är den definitionen nu - jag känner mig mer eller mindre sovande.

Hur som haver, jag ska inte klaga. Min helg har varit fantastisk och jag är egentligen helt redo för en ny vecka. Det är idag bara 30 dagar kvar tills jag tar studenten, så det finns lite hopp inom räckhåll trots allt. Denna dag ska därför firas lite smått med min bästa vän. Vi tänkte kika vidare på en serie som vi börjat titta på, Springfloden. Superbra serie som jag verkligen kan rekommendera om ni tycker om svenska kriminalare! Vi har dessutom börjat bli två riktiga "kaffetanter" som nu mera alltid ses över en kopp kaffe, haha. Så kvällen kommer troligen innebära kaffemys i soffan, vilket jag nog kan behöva denna trötta måndag.

Nu ska jag i alla fall försöka sätta mig med matteplugget en stund så jag slipper få ångest när jag sova ikväll för att jag inte har försökt. Inte den mest roliga eftermiddagen, men jag får åtminstone en kväll jag verkligen behöver. Jag hoppas ni får en superfin eftermiddag och kväll ni också - var rädda om er! <3

Gillar

Kommentarer

idaelisabeth
idaelisabeth,
Hoppas du får en bra vecka ❤️nouw.com/idaelisabeth
elinelmersson
elinelmersson,
Åh men tusen tack, detsamma till dig finis <3 Kramnouw.com/elinelmersson
happyM
happyM,
Åh så himla fin ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
elinelmersson
elinelmersson,
Men tusen tack <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg