Tisdag 5/7

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon på er hjärtan, hoppas att ni sovit gott. Det har jag, och galet vad jag behövde min skönhetssömn inatt. Igår kände jag mig knappt levande och idag är jag istället pigg som en lärka - en känsla jag tycker om otroligt mycket mer. Jag tänkte att jag därför kan starta morgonen med en liten "dagens lista" för att fästa fokus på rätt saker. Vad tror ni om det?

Dagens lista 7/5

Dagens humör: Idag är faktiskt humöret på topp för min del, lite skumt med tanke på allt jag borde göra men som tiden inte kommer räcka till åt. Men, när humöret är på topp är det onödigt att låta små saker förstöra det - idag är en BRA dag!

Dagens måste: Jag vet inte om jag vill kalla det för ett måste egentligen, eftersom jag ser fram emot det. Men jag har lovat att hjälpa till på en "familjekväll" på den skola där jag gick mina tre högstadieår och det ska faktiskt bli riktigt kul att få komma tillbaka dit!

Dagens klädsel: Idag har jag verkligen ingenting märkvärdigt på mig, en rosa tröja från O'neill, ett par ljusa jeans från Pieces och en spetstopp från Lindex - simple as that!

Dagens planer: Planen för dagen är först att åka till skolan, efter det ska jag hem och försöka hinna sätta mig en stund över matteboken för att sedan rulla vidare till min skola och träffa mina gamla lärare - hur kul?

Dagens materiella vill ha: Oj svårt, men just nu skulle jag nog säga att min största materiella vill ha är ett par vita sneakers från Puma - jag menar hur snygga är inte dessa?? De är dessutom på rea nu, så passa på hörni!!

Dagens fundering: Hur jag ska hinna klart med allt jag måste bli klar med denna veckan. Mitt liv är uppbyggt på ett väldigt tight schema nu de sista veckorna och min största prioritet är att ta mig genom dem levande.

Dagens tråkigaste: Att behöva känna mig stressad över allt som ligger framför. Närmst matteprov och matteinlämning...

Dagens längtan: Åh jag längtar efter studenten. Det känns som jag tjatar hur mycket som helst om studenten, men jag tror inte ni kan förstå hur färdig jag känner mig med skolan just nu. Det finns ingen motivation och ingen kämpaglöd alls kvar inom mig, nu lever jag på reserverna och hoppas att de kan ta mig ändå in i mål. Heja mig - bara 29 dagar kvar!!

Ta hand om er och sätt ert fokus på rätt saker idag!!

Gillar

Kommentarer

nwistrand
nwistrand,
Skönt att du kände dig piggare idag, härligt! Och fy vad jobbigt med Stress o press i skolan.. men du klarar det!!nouw.com/nwistrand
elinelmersson
elinelmersson,
Åh tack - hoppas du haft en fin dag!nouw.com/elinelmersson
Johannna
Johannna,
Förstår att du längtar till studenten. men ta vara på sista tiden i skolan för du kommer sakna den sen❤️nouw.com/johannna
elinelmersson
elinelmersson,
Ja alla säger ju det, jag ska verkligen försöka hinna njuta av den sista tiden också! Kramisar <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229