Hallå där hjärtisar, jag hoppas att allt är superbra med er! Med mig är det lite upp och ner för tillfället. Jag har under de senaste veckorna varit så otroligt trött och idag har det varit helt extremt. Efter att jag kom hem från jobbet har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt. Egentligen borde jag komma ut och röra på mig lite, men när huvudet är så segt finns det absolut noll motivation att ta sig utanför dörren.

Men utöver ett extremt trött huvud har dagen varit bra och jag är så redo för hösten. Idag har det nämligen verkligen känts som höst och det är så mysigt när det duggar lite utanför fönstret när man sitter inne och knappar på datorn. Jag är helt övertygad om att jag om ett par veckor när det har blivit höst på riktigt önskar mig sommar, sol och 28 grader mest av allt, men så länge hösten känns okej ska jag låta den få göra det, haha!

Imorgon händer en lite kul grej efter jobbet hörni. Jag ska återigen göra min fransar och det känns så skönt. Känslan av att vakna på morgonen och känna sig "fixad" är svårslagen. Morgnarna känns lite fräschare och lite roligare när man har fransar. Denna gången gör jag dem dock den modiga vägen då jag egentligen tycker att det är lite dyrt att fixa sina fransar på salong. Så imorgon gör jag därför mina fransar hos en tjej som är under utbildning för att bli diplomerad fransstylist. Jag har sett massvis av bilder på hennes arbete så jag är egentligen inte jätteorolig, det enda som skrämmer mig en aning är att jag har bokat en tid för volymfransar och när jag gjorde fransar senast hade jag singelfransar. Jag är så rädd att jag ska tycka att det blir lite för mycket och för svart runt ögonen. Vet ni om skillnaden är jättestor?Så här blev det förra gången och jag var så nöjd. Hoppas att det blir lika fint denna gång, men det tror jag! Nu ska jag fixa till mig lite och se vad kvällen kan ha att erbjuda. Om jag inte bestämmer mig för att hitta på något ska jag försöka hitta energi och ork att sätta på mig träningskläderna en stund för det skulle verkligen behövas. Jag hoppas att ni får en superfin kväll - var rädda om er! <3

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
,
fint med fransar! så skönt och man känner sig extra fräsch 😊 nouw.com/josefinelouise
emelieanderssoon
,
Fransarna är så fina 😍nouw.com/emelieanderssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229