Sunday funday

Godmorgon hjärtan, är allt bra med er? Idag är det söndag vilket brukade innebära söndagsångest för min del, men nu efter att jag tagit studenten existerar inte den känslan längre. När jag gick i skolan kunde jag aldrig tänka mig att den känslan en dag skulle upphöra, men det har den gjort och det är jag så tacksam över. Nu mera älskar jag söndagar för jag vet att då är det snart är måndag - och måndagar är bra!

Hur som haver, idag har jag smidigt lite hemlighetsfulla planer och tänkte ta med mig Emil på en liten mysig överraskningsdag. Han fyllde år igår och jag tänkte att det skulle vara mysigt att ta en dag bara han och jag, eftersom att han dessutom flyttar snart. Så idag ligger hans planer i mina händer och det känns faktiskt ganska spännande. Vi ska egentligen inte hitta på något stort, men att bara komma iväg hemifrån lite och få umgås bara vi ska bli supermysigt. Jag tänker att jag kan kika in senare ikväll och berätta vad jag fick för reaktion.

Nu har jag precis ätit lite frukost och ska alldeles strax sätta mig framför spegeln. Jag hoppas att ni får en underbar söndag - ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Åhh,sånt är ju bara för mysigt! kramnouw.com/juliavnmelin
elinelmersson
elinelmersson,
Verkligen!! Kramisarnouw.com/elinelmersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad mycket mys!! Ser sååå fram emot att få höra hur det blev =) KRAM <3nouw.com/matildaberlin
elinelmersson
elinelmersson,
Det gick toppen <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg