Sunday funday

Godmorgon på er hjärtan, hoppas allt är tipptopp med er! Idag är det söndag vilket för min del innebär jobb, något som inte känns jättehemskt idag då jag inte kunnat jobba något alls tidigare i veckan p.g.a min förkylning. Men nu när jag är hyfsat på benen igen känns det ganska skönt att få komma ut och se världen igen, dessutom jobbar jag bara 6,5 timma vilket brukar rulla på ganska snabbt. Senare ikväll har jag inga planer alls som det ser ut just nu, men eftersom det är påsklov kan kvällen bära vart som helst, det återstår helt enkelt att se. Om jag är smart, vilket jag dock inte är känd för att vara, så sätter jag mig en stund med påsklovsplugget ikväll så jag slipper sitta hela måndagen och tisdagen med det. Men om jag känner mig själv rätt finns risken att jag skjuter fram det trots att jag vet att jag inte borde.

På torsdag händer nämligen det mest otippade hittills i mitt liv - Elin ska åka på skidsemester. Och hur sjukt är inte det? Jag börjar bli lite nervös nu, det har känts som en jättebra idé fram tills nu när jag insett att jag verkligen kommer spendera halva påsklovet i en skidbacke?! Där det dessutom är fullt med snö? Det är så otroligt olikt mig, men någonstans djupt inom mig känner jag på mig att det kommer bli superroligt ändå. Jag åker med underbart härliga människor och jag vet att vi kommer ha hur kul som helst tillsammans. Det jag är mest orolig över nu är att jag ska bryta ett ben eller två innan student och bal vilket inte allt är lockande så snälla wish me good luck! Hur ser era planer för påsken ut?

Nu ska jag i alla fall ta och fixa i ordning mig lite innan det är dax att rulla mot jobbet. Jag hoppas ni får en superfin söndag allihopa. Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt att Du mår bättre,kram kram <33nouw.com/juliavnmelin
elinelmersson
elinelmersson,
Ja verkligen!! Kram på dig tjejen <3 <3nouw.com/elinelmersson
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap
Skönt att vara tillbaka på jobbet och härligt med lov! Påsken kommer innebära 3 jobbnätter för min del och en hel del firande med både min familj och sambons 😊 Gissningsvis äta en del godis, hehe 😉maddisenj.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh så härligt!! Jag hejar på dig tjejen <3 Kramnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg