Sunday

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är bra med er. Med mig är det superbra. Jag kom precis hem från Jönköping, några hundra fattigare men med en konfirmationsoutfit rikare. Om det är värt det eller ej återstår att se, något jag vet är i alla fall att jag behöver något att ha på mig på min systers konfirmation. Hur som haver har jag, pappa och Linnea spenderat förmiddagen på a6. Allihopa hade något som behövde införskaffas och alla kom hem med det vi skulle. Nu tror jag att det mesta inför studenten är inhandlat och klart vilket jag tycker känns hur skönt som helst. Jag är en ganska stressad person när det kommer till planeringen och utförandet av någonting viktigt, och just studenten är ett sådant tillfälle. Allt måste liksom vara helt perfekt och klaffa till 100 och just nu känns det som jag har det mesta under kontroll.


Vad tror ni om den här?

Nu i eftermiddag har jag inga planer alls mer än att försöka bygga ihop en skohylla som fick följa med mig hem från Ikea. Är det bara jag eller är Ikeamöbler något av det värsta som finns att montera? Jag avskyr att bygga ihop möbler därifrån, usch. Jag hoppas resultatet är värt besväret, men det kan jag ju inte veta förrän arbetet är klart. Ni får sända mig lite styrka.

Jag hoppas i alla fall att ni får en superfin eftermiddag och kväll. Ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Jag hatar Ikea-möbler, blir alltid galen 🤣nouw.com/johannna
elinelmersson
elinelmersson,
Jag med, man kan verkligen starta ett krig med sig själv när man ska montera, haha!! Kramnouw.com/elinelmersson
janielindahl
janielindahl,
Jumpsuiten passade dig hur fint som helst Elin ❤️ Åh, haha! Ikeas-möbler!! Eller ja, möbler överlag, brukar överlåta byggandet till min man här hemma istället 😄 Hoppas det gick bra för dig! Kramar ❤️nouw.com/janielindahl
elinelmersson
elinelmersson,
Men tack fina du <3 Det där tycker jag låter helt rätt!! <3 Kramar till dignouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg