STUDENTEN 2019

Hej på er mina hjärtan, jag hoppas allt är superbra med er. Med mig är det tipptopp!! Jag måste återigen medge att jag är sämst på det här med bloggen för tillfället. Det har nog aldrig varit en period där jag lyst så mycket med min frånvaro som jag gjort nu. Jag gillar inte bortförklaringar, men om studenten och resan till USA är en godtagbar sådan så är det därför.

För hörni, i onsdags tog jag studenten!! Hur sjukt? Jag kan inte riktigt förstå det, men det känns så otroligt skönt - jag är så lycklig. Jag har inte lyckats skrapa ihop alla bilder ännu, men bjuder er på några härliga "äkta" studentbilder från min hittills bästa dag i livet!

Jag är så tacksam över den fina student jag fick, över alla som kom för att förgylla min stora dag och för alla de år jag fått spendera med min härliga klass. Nu är jag helt redo för nya tag och ett fantastiskt spännande och givande jobb i höst - livet är en fest!!

Och som om studenten inte vore nog, imorgon åker jag till USA!! Wow vad jag har väntat på att denna dag ska komma och nu är den så otroligt nära. Jag har fortfarande en hel del att packa och fixa med inför avresa imorgon, men jag antar att mina nerver kommer hålla mig vaken hela natten så jag lär hinna bli färdig trots allt. Nu väntar jag på att kvällen ska komma och att Emil ska komma hit. Jag hoppas att er kväll blir lika fin som min!

Vi hörs i USA!! Var rädda om er <3

Gillar

Kommentarer

My
My,
GRATTIS!!! 😃www.mynordqvist.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Hej! Länge sedan!! 😊 grattis till studenten fina du och hoppas att resan till USA va grym 😃 nouw.com/emelieanderssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg