September wanties

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks

Hallå på er hjärtisar, hoppas allt är prima med er! Med mig är det superduper. Jag har insett att det finns vissa saker jag verkligen har saknat i min garderob på sistone. Och därför är dessa grejer nu mina september wanties.

En sak som jag märkt att jag saknar typ varje morgon och varje kväll är ett par mysiga tofflor. Alltså jag kan inte förstå hur jag inte äger ett enda par tofflor? Det är ju verkligen det bästa som finns när hösten och vintern smyger sig på och dessutom är mina fötter alltid kalla som isbitar så jag skulle verkligen må bra av att ha ett par.

Hur sugen blir man inte på ett par sådana här mysiga tofflor nu? Jag vill verkligen ha ett par!!

Dessutom flyttar min pojkvän till Göteborg nu i september, och därför känner jag att det skulle vara smidigt att ha dubbel upplaga av vissa plagg i garderoben, så man slipper släpa med sig det fram och tillbaka varje gång. Och pyjamas är ju ett sådant måste!

Alltså hur fin är inte denna pyjamasen då? Jag vill ha den i både rosa och svart. Dessutom älskar jag tvådelade pyjamaser som är gjorda i satin. Det är så gulligt och så himla bekvämt - super!

Något annat som jag har kommit på att jag behöver är lite nya höst och vinter accessoarer, vantar, halsduk, och mössa.

Jag menar, hur fint skulle inte detta vara i höst och vinter? Jag är helt kär i kombon! Och mössa, vantar och halsduk är ju även det bra att ha extra hos sin pojkvän, inte sant?

Hur som haver - här har ni mina current september wanties, vilket plagg är er favorit? Jag är supersugen på att beställa pyjamasen redan nu, den är dessutom nedsatt 30%!!

Hoppas ni fann lite inspiration bland mina wanties - jag vill väldigt gärna veta vad som står på er inköpslista!

Alla plagg finns länkade i bilderna!!

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Så massa fint!!nouw.com/lindalinnros
Aliciasmood
Aliciasmood,
Så mysigt med hösten 🥰nouw.com/aliciasmood
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229