Saturday

Godmorgon på er hjärtisar, eller morgon och morgon, klockan är ju trots allt 12:30. Hur som helst känns det som att det är morgon fram till klockan 16 när man är så oproduktiv som man är när man är sjuk. Jag skulle säga att jag mår något bättre idag, jag har röst nog att göra mig hörd och vaknade bara med 38 graders feber vilket förhoppningsvis innebär att jag snart får bli frisk igen. Alltså jag börjar få lite stress över att vara sjuk då jag har så mycket att fixa inför nästa vecka. För de är nämligen så att jag och Emil åker till Norge med hans familj om en vecka och det vore skönt att få bli frisk till dess. Nu har jag legat i feber i fem dar vilket börjar kännas som en evighet, har ni några bra huskurer som ni kan ge mig? Jag vill verkligen bara bli frisk nu!

Men, livet är ju inte mindre värdefullt bara för att jag åkt på feber och förkylning - utan det finns mycket bra saker som händer i livet också. Tillexempel som att jag igår insåg att jag börjar jobba om mindre än en månad, hur sjukt låter inte det? Jag är så otroligt taggad på att få sätta mig in i något helt nytt och skapa en ny vardag. Skillnaden mellan att gå till skolan fem dagar i veckan som jag gjort i 13(!!!) år till att istället jobba fem dagar i veckan och styra livet i en annan riktning kommer förmodligen vara så stor. Men jag är så redo för alla nya utmaningar som kommer därtill och jag är helt säker på att detta kommer bli the time of my life. Jag älskar nya vardagsmönster och härliga rutiner - för rutiner är det sista som existerar när det är lov och semester.

Hörni, nu ska jag ta och sätta på en film, lägga mig under en filt och försöka göra allt i min makt för att piggna till en aning. Jag hoppas att ni får en superfin dag och glöm inte bort att ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Krya på dig fina fina du! Hoppas du blir frisk snabbt nu, förstår att det börjar bli jobbigt. Åh, vilken dröm att åka till Norge 😍 Kul med jobb också längre fram 👏🏻 Stor kram <3 nouw.com/feliciah
elinelmersson
elinelmersson,
Ja, jag har verkligen så mycket att se fram emot inom en snar framtid och jag är så tacksam över det! <3 KRAMARnouw.com/elinelmersson
Jessica
Jessica,
Tusen tack för dina fina ord, det värmer verkligen! Kram fina du<3jessicaas.webblogg.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh kram på dig vännen <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg