Roadtrip och pasta

Godkväll på er hjärtan, hoppas att dagen varit bra. Min dag har verkligen varit superhärlig. Inatt kom Emil hit efter att ha varit på hockeymatch i Göteborg för att vi idag hade bestämt oss för att hitta på något när båda var lediga. Och gissa vad, idag gjorde vi en liten roadtrip till Gekås i Ullared och jag är nu några hundra fattigare men många studenttallrikar, glas och ballonger rikare. För det är precis vad som fick följa med mig hem denna gången, alla nödvändiga studentartiklar inför den stora dagen som kommer allt närmare.

Morgonen startade vi i alla fall med en mysig frukost och sedan tog vi med oss min lillasyster och en av hennes kompisar till Gekås. Det var en del folk idag vilket inte är så konstigt med tanke på att i princip hela Sverige är lediga idag men det var fortfarande hanterbart och dessutom blev besöket alldeles lagom långt. Nu ikväll efter att vi kommit hem har vi hunnit laga lite kvällsmat, pasta med kyckling i sås, hur gott som helst. Jag måste få skryta och säga att Emil är verkligen en 10 tiopoängare när det kommer till köket, jag så lycklig att jag inte längre behöver leva på min egna tråkiga mat varje dag, haha.

Hur som helst, nu ska jag sätta mig och svara på lite mail, plugga lite grann och sedan gå och lägga mig för att orka upp imorgon också. Jag ville bara kika in och se så att ni haft en bra dag?

Ni får ha en fortsatt fin kväll - ta hand om er!! <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh så himla kul med Gekås!! Hade verkligen velat åka dit igen, så himla långt bort tyvärr ❤️ kram❤️nouw.com/happym
elinelmersson
elinelmersson,
Ja verkligen, ajdå - du får ta en tripp förbi och hoppa in på vägen haha❤️ KRAMnouw.com/elinelmersson
jlandgrens
jlandgrens,
Men åh det där såg ju inte alls gott ut😍nouw.com/jlandgrens
elinelmersson
elinelmersson,
Haha, det var svingott kan jag lova 😉 <3 nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229