Pink Marble

Inlägget är i samarbete med Phonelife.se

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är tipptopp med er! Med mig är det superbra. Jag möttes av ett paket från PhoneLife när jag kom hem från jobbet idag och hur kul är det inte med paket?

I paketet gömde sig dessutom detta superfina mobilskal. Jag menar bara titta på det, det är ju hur fint som helst?

Jag älskar verkligen rosa och hur passande är det inte då med rosa skal till telefonen. Är det bara jag eller blir man så mycket gladare av att mötas av lite färg? Dessutom är det inspirerat av marmor och det är ju verkligen ett hett mode just nu - och inte ska väl jag vara sämre än att hoppa på det!

Jag tycker verkligen att det är härligt med lite nya accessoarer nu till hösten. Det blir liksom lite som en nystart och det känns alltid kul. Vad tycker ni om skalet?

Hur som helst är jag supernöjd med mitt skal, som ni hittar här, och jag kan verkligen rekommendera er att kika in på PhoneLife - jag fick hem mitt skal supersnabbt efter att jag lagt min beställning och det är verkligen något jag värdesätter högt när jag klickar hem något från nätet. Det är dessutom en hel del rea på hemsidan nu - så skynda fynda! Rean hittar ni HÄR!

Hoppas ni får en fantastisk fin dag och passa på att unna er ett fint skal!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh så himla snyggt skal fina du!! 😃idanilssonphoto.se
elinelmersson
elinelmersson,
Tycker verkligen om det! 😃nouw.com/elinelmersson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men SHIT så snyggt alltså!! <3nouw.com/emmaengstrom
elinelmersson
elinelmersson,
Tror det kommer användas flitigt, haha <3 KRAMnouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg