Perfekt till morsdag

Inlägget innehåller adlinks och är ett samarbete med Godisboxen.se

Hallå på er hjärtan, hoppas allt är superbra med er! Med mig är det tipptopp - jag har nämligen precis fått hem den bästa morsdagspresenten någonsin. Och självklart vill jag dela med mig till er!!

I samarbete med Godisboxen.se har jag fått hem två superroliga boxar som passar alldeles utmärkt som morsdagspresent (länk). Konceptet är lika simpelt som det låter, en box fylld med godsaker till någon man tycker om. Men innehållet är perfekt anpassat till speciella tillfällen eller speciella personer. Och just nu har Godisboxen tagit fram några speciella boxar som passar perfekt till morsdag. Hur roligt är det inte att ge bort en box proppfylld med fina saker till sin mamma på morsdag? Jag älskar verkligen idén!!

Själv har jag klickat hem två stycken boxar som passar perfekt till just min mamma!

Dessutom kan man få hem en box med ett eget motiv och det bästa är att det ingår i priset!!

Jag valde därför att göra en box med en egen bild på min fina mamma och en box med ett förvalt motiv som redan fanns på Godisboxens hemsida - ett citat som passade väldigt bra då min mamma alltid sagt den frasen till mig och min syster ända sedan vi var små.

Inuti boxen finns det också chans att skriva ett eget litet meddelande till mottagaren för att göra boxen ännu mer personlig. Jag älskar citat precis som min mamma - så jag passade på att ge henne ett som Abraham Lincoln sagt. Visst blev det fint?

Jag är supernöjd med båda boxarna som jag fått hem och jag tycker verkligen att detta är en perfekt present att ge bort till sin mamma på morsdag. För mig var detta något helt nytt men jag fullkomligt älskar konceptet! Jag kommer absolut välja att skicka en box från Godisboxen till någon nästa gång jag behöver en fin och rolig present, eller bara vill skicka en "krya på dig", "jag tycker om dig" eller "tack" box till någon!!

Vad tycker ni? Är det inte ett superroligt sätt att ge bort något fint och gott till någon?

- Jag tycker verkligen att boxen passar perfekt som en morsdagspresent - för vilken mamma skulle inte bli glad för lite choklad, trisslotter och fina armband?

Och kom ihåg att det finns flera olika boxar att välja mellan, det finns verkligen något för alla.

Så passa på att beställa hem en godisbox innan morsdag och uppvakta er mamma på HENNES dag.

Jag hoppas att ni hittar en box som passar perfekt till er mamma eller till det tillfälle ni skulle behöva en. Ta hand om er och sprid lite extra kärlek! Varför inte genom att skicka någon en godisbox?

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Åh så bra tips <3www.aamaziing.se
elinelmersson
elinelmersson,
Tusen tack, älskar verkligen konceptet!! <3nouw.com/elinelmersson
Sarah
Sarah,
Vilka fina boxar 😊 Så glad din mamma kommer bli <3 KraamCheerSarah.devote.se
elinelmersson
elinelmersson,
Ja, det hoppas jag verkligen att hon blir!! Kram på dig <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229